Fredag, 23 august 2013 20:10

Status på forsæsonen 1. holdet herre

Siden sommerpausen er der sket en del i FHK herrenes spillertrup.

Førsteholdet har ikke ligget på den lade side i sommers. Der har været udleveret løbe/styrke træningsprogram til alle spillere. Den individuelle træning, den seneste 1½ måned, er nu erstattet af hård haltræning kombineret med intensiv styrketræning og træningskampe.

Afgang
Farvel har holdet sagt til flere spillere, men heldigvis beholdt den primære stamme omkring holdet. Peter Lund, Mathias Jespersen, Jeppe DM og Christan Danekilde er ikke at finde på træningsbanen i Thansen.dk arena mere - uddannelse, arbejde, rejse og ny klub er årsagen til skiftet.

Tilgang
Holdet har også fået tilgang. Det er ikke hvem som helst der er kommet til klubben for at kæmpe og pladserne.
4 meget rutinerede folk er kommet tilbage.
  • Lars Knudsen, Målmand
  • Finn Sandberg, Målmand
  • Kenneth Peters, Stregspiller
  • Niels Bruun, Bagspiller


Alle 4 har Håndboldliga erfaring og/eller masser af divisionskampe på deres CV.
Lars Knudsen, Onkel til holdets nuværende målmand Nick Knudsen, er kommet tilbage fra Esbjerg Ribe's Ligahold.

Finn Sandberg har valgt at trække i trøjen igen efter længere tid væk fra banen. Han har dog været aktiv i Vejle håndboldklub's administration.

Kenneth Peters har været stort aktiv hos Skanderborgs Håndboldligahold.

Niels Bruun spillede sidste sæson hos Vonsilds serie 1 hold, men er mere kendt som den hårdtskydende bagspiller fra Kolding HK's 1. hold.

Alle utrolig stor rutine og kan tilføje holdet ro og styrke. Dog skal de lige som de andre spillere vise træner, Frank Lagoni, at det er dem som skal på banen. Det kan blive et endnu stærkere hold end sidste sæson, med et godt mix af unge energifyldte og ældre rutinerede spillere. Tilskuerne i denne sæson kan godt se frem til nogle flotte kampe i hallen.

Træningskampe
Der har været spillet et par træningskampe i forsæsonen og endnu een mere lørdag d. 24.8.2013 kl. 10.30 i thansen.dk arena.
For at presse spillerne har træner Frank Lagoni udelukkende mødt hold der har højere divisionstatus end førsteholdet.

Oberliga
Den første træningskamp var mod et Oberliga hold fra Tyskland. Oberligaen svarer til den danske 3. division, men pga. en omrokering i den tyske divisionsstruktur er den blevet meget stærkere. Herrene tabte med 4, men lukkede kun 21 mål ind. Holdet var hovedsageligt bestående af alle de unge spillere og der blev ydet en formidabel forsvarsindsats, men angrebsspillet haltede en smule. 17 mål er absolut for lidt at score, men kun at lade sin modstander score 21 mål er mere end godkendt.

Give - 2. div
Anden træningskamp var mod Give (2. Division). Give har et meget stærkt 2. divisions hold og pressede herrene utroligt meget. Kampen blev tabt 19-23 - tydeligt var det at vi på holdet mangler bagspillere, eller at samspillet skal forbedres en del ifht. sæsonstart.

HIK - nedrykker fra 1. div
Næste kamp er mod HIK, nedrykker fra 1. division sidste sæson. De har ikke samme stamme som før, men har hovedsageligt skiftet spillere ud, med yngre 1. divisionsspillere. Så man må regne med en hård kamp, hvor drengene får største modstand siden oprykningen til 3. division. Kampen fløjtes igang imorgen Lørdag d. 24. August i tHansen.dk Arena kl. 10.30

God kamp og vel mødt

Frank Lagoni (tg)