Tirsdag, 12 marts 2013 23:09

IK Skovbakken var for stærke

IK Skovbakken viste sig at være en for stor mundfuld for Fredericia HK’s nyoprykkede 3. divisionsmandskab, som tirsdag aften blev slået ud af pokalturneringen, efter et nederlag på 18-23.

Arkivfoto Foto: Joan Barløse Arkivfoto


Hjemme i thansen.dk Arena fik FHK ellers en fremragende start og kom hurtigt foran 5-2 takket være en særdeles veloplagt Mads Kiib, der scorede hjemmeholdets tre første mål.

Efterhånden som kampen skred frem fik Skovbakkens målmand dog godt fat, og samtidig fik Århus-mandskabet mere tempo i deres angrebsspil, hvor specielt deres stregspiller på to meter voldte besvær for FHK-forsvaret.

Det var dog i angrebet fredericianerne havde størst problemer. Peter Lund døjer med problemer i sin skudarm og kunne derfor kun dække op, mens Paw Peters ligger syg, og var derfor ikke med, hvilket gjorde FHK havde svært ved at åbne op ude bagfra.

Mod halvlegens slutning fik U18-spilleren Kasper Midtgaard dog med et par gode scoringer troen tilbage på FHK-mandskabet, der ved pausen var bagud 8-12.

Skovbakken var presset, men vandt
Fra anden halvlegs start havde Frank Lagoni fået sat spillerne op igen, og de udviste samme energi som i starten af kampen, hvilket bestemt ikke bekom Skovbakken vel.

Martin Lellek meldte sig for alvor ind i kampen med gode aktioner i angrebet, men helt op kom FHK aldrig, selvom der ved flere lejligheder var muligheder for det.

Skarpheden manglede i de afgørende situationer, men det var positivt at se FHK langt fra var overmatchet mod et tophold i 2. division.

I sidste ende betød det, at FHK endte med at tabe kampen 18-23 efter en rigtig flot heroisk fight, som bestemt lover godt for fremtiden.

Anerkendelse fra HK Ultras
Selvom kampen blev tabt var der dog stor anerkendelse af spore fra HK Ultras, der efter kampen klappede og trommede FHK-spillerne af banen.

FHK’s trofaste fanklub var mere end tilfreds med den indsats der var blevet leveret af spillerne, som efterfølgende også sendte klapsalver retur som tak for opbakningen i løbet af kampen.

En sidste kamp venter i Jyllandsserien
Med nederlaget til Skovbakken er FHK slået ud af pokalturneringen, men der venter stadig en enkelt kamp i Jyllandsserien inden sæsonen er slut.

Kampen finder sted den 24. marts klokken 16.10 mod Vamdrup IF, der kæmper for at undgå nedrykning til Serie 1.

 

(PA)