Søndag, 24 februar 2013 15:17

Sikker sejr i topkampen i Tinglev

Fredericia HK’s Jyllandsserie-hold hev en sikker sejr hjem, da der tidligt søndag eftermiddag blev spillet topkamp i Tinglev, som ligger på tredjepladsen i tabellen.

Arkivfoto Foto: Joan Barløse Arkivfoto

Kampen startede ellers langt fra optimalt for FHK, der i løbet af de første små ti minutter af opgøret var blevet tildelt hele fire udvisninger, men da Nick Knudsen var startet fremragende i målet, kom det ikke til udtryk på måltavlen, da Tinglev blot var foran 2-0 efter den periode.

Da først Christian Johansen fik sat det første FHK-mål ind, endda fra en uvant position på venstre fløj, fik sat bolden i mål kom Fredericia-mandskabet rigtig godt i gang.

Især var det Peter Lund i første halvleg, som var storspillende i angrebet. Den store bagspiller gjorde det ikke svære end det var, og da samtidig forsvaret og Nick Knudsen fortsatte med at stå godt, så var der også grobund for nemme kontramål, der sikrede FHK ved pausen var foran 10-6.

Klasseforskel i anden halvleg
Fra anden halvlegs start satte FHK sig fuldstændig på begivenhederne. Tinglev havde mere end svært ved at løse den fredericianske forsvarsmur, og når de endelig kom frem til kvalificerede chancer stod Nick Knudsen som regel i vejen.

Som kampen skred frem trådte den rutinerede garde Mads Kiib, Paw Peters og Kasper Findahl også i karakter. Det var tydeligt at se, at rutine ikke fornægter sig og sammen med den resterende del af holdet kørte de en sikker sejr hjem på 26-15.

Fremragende opbakning
Til kampens anledning havde HK Ultras sendt en stort set fyldt bus afsted til Tinglev, og samtidig havde flere privatbiler taget turen til det sønderjyske. Det betød op imod 60 FHK-fans havde indtaget den ene langside i Tinglev Hallen, og bakkede spillerne fantastisk op.

Det var tydeligt at mærke på spillerne, at de nød den store opbakning og efter kampen blev der også jublet igennem mellem fansene og spillerne.

Oprykning kan sikres på lørdag
Lørdag den 2. marts spiller Fredericia HK på udebane mod Børkop, og med en sejr der er oprykningen til 3. division sikret.

Kampen spilles i Smidstruphallen klokken 16.20, og det kunne være fedt, hvis mange fans igen tager afsted og bakker holdet op.

(PA)