Mandag, 04 februar 2013 09:47

Jejsing lagt ned i egen hule - comeback til gammel kending

Jyllandsserien var torsdag d. 31.1.2013 i Jejsing - opgøret var en anelse mere åbent end man kunne forvente......

Udlånt af Lokalhistorisk Arkiv Ukendt Udlånt af Lokalhistorisk Arkiv
Grundet sygdom i FHK truppen, havde man taget fat i FHK formand og tidligere FHK profil Karsten Bording. Desuden havde Jejsing i vinterpausen fået 2-3 nye spillere og deres hjemmebane hold er klart stærkere end deres udebane hold.

Jejsing - FHK
Comeback til gammel FHK kending. Karsten Bording, formand og igangsætter af ny FHK 2012/13 fik comeback på 1. holdet.

På grund af sygdom var Frank nødt til gribe fat i næsten alt der kunne gå - Bording var klar. Det er ca. 10 år siden at nuværende formand var at se på førsteholdet i Fredericia. Hans rolle var nu anderledes end den vante hvor han havde stort ansvar og meget på hans skuldre. Nu skulle han bare følge den unge garde og gøre sit for at vinde. Og overraskende nok var han godt spillende.

Ingen vidste hvad der ventede i Jejsing - de havde fået nye spillere og stiller typisk op med stærkere hold hjemme end ude. Og med sygdom på holdet kunne et nederlag være på vej.


Men... Drengene var 100% klar. Ingen sygdom skulle ødelægge denne fantastiske sæson. efter 16 minutter stod der 2-12 til FHK. Jejsing kom slet ikke med fra start.

Godt forsvar, første/andenbølge kontra sendte Jejsing i knæ og de kom aldrig op igen. Daniel Sandbye stod en flot kamp efter at have siddet ude sidst.

Pause stilling - 5-20.

Der var ikke så meget at snakke om i pausen, men det var vigtigt at acceptere alle kendelser fra dommerne - for en typisk dommer i Jyllandsserien vil dømme mere favorabelt til det hold som er SÅ meget bagud. Det var ikke tilfældet i denne kamp, vigtigt at fokusere på. 

FHK gik en anelse ned i kadence, forståeligt nok, og efter 15 minutter inde i anden halvleg var føringen skrumpet ind til 16-24. Men kampen var stadigvæk under kontrol.

Drengene blev enige at kampen ikke skulle ende som tidligere i sæsonen, hvor en ellers sikker føring blev til unødvendig "tæt" kamp

De tog sig sammen og vandt sikkert 19-36  (Kampens sidste 15 minutter blev vundet med 9 mål)

Kampens Spiller
karsten-bording
Karsten Bording
Foto: Joan Barløse
Karsten Bording blev kampens spiller, 40 minutter på banen og flere gode aktioner.Næste kamp
Torsdag d. 7.2.2013 kl. 19.15 i Ry. Kampen er mod et meget stærkt serie 1 hold fra Ry, som typisk scorer 35 mål og vinder meget overleget over alle de har mødt. De har tidligere sendt divisionshold ud af pokalen. Frank forsøger stadig at finde noget på Ry, det er ikke så meget video der findes af serie 1 hold. Frank håber at sygdommen blandt truppen kan nå at lægge sig og holdte være nogenlunde klar til Ry. Det ville jo være fantastisk at gå videre.