Mandag, 28 januar 2013 21:06

Pligtsejr til herrene over Løgum

Søndag d. 27.1.2013 var Løgum på besøg i thansen.dk Arena. Ikke andet end to point kunne forventes.
Pligtsejr til herrene over Løgum Joan Barløse

I sæsonens fjerde kamp var FHK i Løgum og duellere. Kampen blev vundet 39-15, så det var svært ikke at være favoritter til kampen denne søndag.

Det sværeste i kampe mod modstandere man har vundet over på den måde er at finde gejsten frem. Spiller man ikke disciplineret og koncentreret laver man for mange fejl, dog vil i netop denne kamp alligevel gå fra kampen med en sejr - men også med en dårlig samvittighed og plet på stoltheden. Både fordi der var mødt mange op i thansen.dk Arena hal 3 og fordi man gerne vil vise flot håndbold og vil gerne undgå et antiklimaks.

Kampen gik præcis som Frank Lagoni havde forudset og forventet. FHK var simpelthen overlegne i alle spillets facetter - både i fysik, hastighed, eksplosivitet og scoringsprocenten.

Dog kunne FHk bruge kampen til andet end 2 point. Det store problem for Fredericia drengene i denne sæson har været at holde koncentration og fokus gennem en hel kamp. I tætte kampe er det ikke svært, men i kampe hvor resultatet tidligt er afgjort er det hårdt at forblive fokuseret gennem 60 minutter.

Slutfløjt 38-11

Frank var stolt af spillet og specielt at fokuspunktet 'koncentration' gennem 60 minutter var blevet overholdt.

Næste kamp
Torsdag d. 31. Januar skal FHK møde Jejsing på udebane.  Jejsing har brug for pointene da kun 2 point skiller holdene omkring nedrykningsstregen. Desuden har Jejsing normalt et meget bedre hjemmehold end udehold - de tabte for eksempelvis kun med 5 hjemme til KIF som vi har spillet uafgjort med.

(tg)