Torsdag, 24 januar 2013 21:04

2 sikre udebanepoint til Jyllandsserien Herre

Tirsdag d. 21.1.2013 - tog FHK drengene til Toftlund.
Arkivfoto Joan Barløse Arkivfoto

Mødet forude var Toftlund IF - et hold som FHK skal kunne slå, dog var der respekt omkring Toftlunds hjemmebane statistik. Ikke mange i denne sæson har kunnet vinde på deres hjemmebane. Desuden havde man i julepausen fået 3-4 nye mand til truppen, så Frank Lagoni's oplæg var udelukkende begrænset på at have fokus på egne kvaliteter ikke modstanderens.

1. Halvleg
Kampen var rimelig tæt de første 10 minutter. Men jo længere man kom ind i kampen jo mere kunne man se klasseforskellen på FHK og Toftlund. Det benhårde Fredericia forsvar sendte adskillige kontrascoringer i nettet hos hjemmeholdets.
FHK havde til dagens kamp fået Paw Peters med, dog var det Peter Lund som gjorde sig bemærket med flotte scoringer og godt forsvarsspil.

Pausestilling 9-16

2. Halvleg
Snakken i pausen gik udelukkende på struktur og tålmodighed. Peptalk gav pote og efter 10-12 minutter var FHK foran med 13 mål. FHK Keeper Nick Knudsen havde en periode på hele 13 minutter hvor han ikke rørte bolden - tekniske fejl fra hjemmeholdet og bolderobringer af FHK, gjorde at Nick var arbejdsløs i store dele af kampen. En føring på 13 mål en sen tirsdag aften - bevirkede man tog noget lettere på opgaven i slutningen af kampen og Toftlund fik indhentet flere mål.

En stensikker fHK sejr - Slutfløjt 22-30

Frank Lagoni sagde efter kampen at FHKs største modstander var dem selv. Drengene har utroligt store krav til sig selv og det som spillerne glæder sig mest til er pokalkampen d. 7 Februar mod RY (Serie 1)

Næste kamp
Søndag d. 27.1.2013 mod Løgum. Rækkens absolutte bundhold, 2 point i 12 kampe og en minusscore på ca. 100. Selvom kampen ikke bliver tæt og spændende håber Frank på at folk kommer forbi og giver en hånd til drengene, som vil vise publikum at der er stor forskel på top og bund i jyllandsserien.

(tg)