Torsdag, 13 december 2012 20:54

Magtdemonstration af FHK i pokalturneringen

Fredericia HK’s mandskab fra Jyllandsserien viste stor styrke, da Varde HK fra 3. division blev sendt hjem med et nederlag på.

Magtdemonstration af FHK i pokalturneringen Foto: Joan Barløse


Starten af kampen var meget præget af de to hold lige skulle se hinanden an og det var specielt tydeligt Varde var noget chokeret over at møde et offensivt forsvar.

FHK fik dog hurtigt styr på spillet og var efter ti minutter foran med 4-2 og det var ikke mindst takket være et forrygende forsvar, der inde bag sig også havde en sikker sidste skanse i form af Nick Knudsen.

Midt i anden halvleg var der dømt skifte i FHK-bagkæden. Ud gik Kenneth Jacobsen og Peter Lund, mens rutinerede Mads Kiib og Paw Peters blev sendt på banen.

Vardes modsvar på det var at gå frem i en mandsopdækning på Martin Lellek og det straffede Peters prompte med at gå i gennembrud på ydersiden af Vardes højre back.

Også Mathias L.P. og Matias Jespersen bød ind med flotte scoringer i angrebsspillet og det var med til at sikre en pauseføring på 13-6.

I anden halvleg buldrede FHK-maskinen videre og efter 40 minutter havde Varde blot fundet vejen til netmaskerne 7 gange, mod hjemmeholdets 17.

Desværre udviklede kampen sig lidt dramatisk hen imod slutningen, hvilket ikke mindst skyldes Vardes bænk, der med omkring ti minutter igen fik direkte rødt kort.

Udviklingen fortsatte dog ikke der. Kort tid efter modtog FHK’s Martin Lellek en to minutters udvisning og det udviklede sig også. Lellek endte med at få en dobbeltudvisning, mens en af udeholdets spiller også måtte til to minutters afkøling.

Resten af kampen var meget præget af Varde forsøgte at fremprovokerer dommerkendelser imod FHK, der dog holdte hovedet koldt og endte med at vinde 27-17 og derfor kunne lade sig hylde af HK Ultras og det øvrige publikum i hallen, der ydede en flot opbakning til Fredericia HK’s bedste herrehold.

Med sejren er FHK klar til femte runde af pokalturneringen, der spilles i starten af 2013.

 

Se billeder fra kampen i GALLERIET

 

13/12-2012

(PA)