Søndag, 09 december 2012 13:40

Endnu en sejr til Jyllandsserie-herrerne

En storspillende Kasper Midtgaard, der normalt er at finde på U18-holdet, viste vejen frem i den sidste kamp i Jyllandsserien inden jul, hvor det blev til en FHK-sejr på 29-14 over Vamdrup IF.

Arkivfoto Foto: Joan Barløse Arkivfoto


Efter en lidt sløv start med skidt forsvarsspil fik Fredericia-drengene styr på spillet, hvilket gjorde stillingen efter 17 minutter var 10-6.

Hen mod slutningen af første halvleg løb Vamdrup tør for kræfter og samtidig storspillede Kasper Midtgaard fra sin plads i bagkæden, hvor det ikke var til at se, at han normalt er U18-spiller.

Samtidig stod forsvaret fornuftigt og det gjorde ligeledes Daniel Sandbye i målet og det gjorde der kun blev lukket et mål ind i perioden fra det 17. minut til pausen, hvor stillingen var 16-7 til FHK.

Fra anden halvlegs start fortsatte FHK i et højt tempo og med tre hurtige mål punkterede de fuldstændig kampen, hvor de gjorde hvad der passede dem nærmest.

Med et kvarter igen var stillingen 24-11, men i det sidste tid af kampen slækkede FHK på koncentrationen og fik kun scoret yderligere fem mål, men alligevel endte det med en sikker sejr på 29-14.

Sejren betyder Fredericia HK går på juleferie i Jyllandsserien på førstepladsen, hvor der er fire point ned til Kolding IF 3 på andenpladsen.

Selvom søndagens kamp var den sidste i Jyllandsserien i 2012 betyder det dog ikke FHK er gået på ferie. Allerede på torsdag klokken 19.30 spiller FHK’s Jyllandsserie-mandskab igen i thansen.dk Arena, hvor modstanderen er Varde HK i pokalturneringens fjerde runde.

 

 

(PA)