Lørdag, 10 november 2012 18:11

Jyllandsserie-herrerne vandt topbrag

thansen.dk Arena hal 2 dannede en fantastisk kulisse omkring topbraget i Jyllandsserie pulje 6, hvor FHK tog imod Tinglev, som bed godt fra sig, men blev sendt hjem med et nederlag på 22-16.

 

Jyllandsserie-herrerne vandt topbrag Foto: Joan Barløse


FHK bragte sig hurtigt foran 2-0, men en dum udvisning til Martin Lellek for at skubbe en Tinglev-spiller ud i væggen satte gang i gæsterne.

Anført af en forrygende målmand, der ikke sig ud af meget, men lukkede fremragende af kom Tinglev rigtig godt med i kampen.

Alligevel var FHK i teten i det meste af første halvleg, hvor stillingen efter 21 minutter var 6-5 til FHK i en kamp, hvor begge angreb havde mere end svært ved at få bolden i mål.

I de resterende ni minutter af anden halvleg blev der blot scoret tre mål og da Tinglev stod for to af dem var stillingen blot 7-7 ved pausen.

De fleste forventede herefter FHK ville komme ud til anden halvleg og revanchere det forkrampede angrebsspil fra første halvleg. Det skete imidlertid ikke og FHK-spillerne lod sig påvirke for meget af dommerne, som tillod Tinglev at spille rigtig lange angreb, hvor der ikke var meget målsøgende spil.

Det medførte Tinglev fik bragt sig foran via tålmodigt spil og da FHK samtidig forcerede spillet kom Tinglev foran med to-tre mål med et kvarter igen.

Herefter tog kampen dog en ny drejning. I FHK’s angrebsspil tog Kenneth Jacobsen ansvar og med flotte aktioner fik han FHK tilbage i kampen.

Med ti minutter tilbage af det spændende opgør lod Daniel Sandbye sig udskifte med Christian Danekilde i målet og det viste sig at være en rigtig klog beslutning. I de sidste ti minutter fik Tinglev blot scoret et enkelt mål og det var ikke mindst takket være en storspillende Danekilde, som hev flere store redninger frem.

Angrebsmæssigt begyndte Mads Kiib, der gjorde comeback, også at byde ind med flere flotte mål, mens Martin Lellek, der blev FHK-topscorer med 9 mål, også bød godt til med et par mål på gennembrud.

Ude på tilskuerpladserne var der også rigtig godt gang i den, hvor stemningen var helt i top og anført af HK Ultras var stemningen formentlig den bedste nogensinde til en Jyllandsserie-kamp.

Derfor kunne FHK-drengene fortjent lade sig hylde efter kampen, der endte med de noget utraditionelle cifre 22-16.

Sejren betyder Fredericia HK har tre point ned til Tinglev IF på andenpladsen, men Kolding IF 3 kan dog overtage den plads, hvis de vinder mod Løgum.


Se flere billeder i GALLERIET.

 

 

10-11-2012

(PA)