Søndag, 30 september 2012 12:13

FHK massakrerede Bov

Der var klasseforskel, da thansen.dk Arena lagde hal til Fredericia HK’s Jyllandsserieherrers første kamp. Bortset fra de første fem minutter af kampen sad FHK fuldstændig på begivenhederne.

FHK's Jyllandsserie-mandskab fik en fremragende start på sæsonen. Foto: Joan Barløse FHK's Jyllandsserie-mandskab fik en fremragende start på sæsonen.


Inden kampen var træner Frank Lagoni forbi til HK Ultras’ generalforsamling, hvor han fortalte, at det var en flok unge knægte han sendte på banen. Lagoni fortalte blandt andet der ville blive dækket et offensivt forsvar, som vi skal tilbage til Mik Hagenbos tid i FHK for at finde sidst.

Det forsvarsspil voldte også Bov store problemer, om end gæsterne kom foran 0-1 og hvis det ikke havde været for et misset straffekast på Nick Knudsen var de også kommet foran 0-2.

Efter den lidt nervøse start på kampen kom FHK-maskinen i gang og med udgangspunkt i et velspillende forsvar var hjemmeholdet foran 14-3 efter 20 minutter, hvor specielt højrefløjen Mathias Johansen havde markeret sig positivt.

Ved pausen var stillingen 19-4 til FHK, der gav Nick Knudsen fyraften efter første halvleg. Det betød Daniel ”Dalle” Sandbye kom på mål, hvor Sandbye markerede sig med blandt andet at gribe en Bov-spiller ud til stor tilfredshed hos FHK-bænken og Ultras.

Som kampen skred frem prøvede Frank Lagoni flere forskellige opstillinger, hvilket blandt andet indebar 6:0-forsvaret også blev testet af.

I sidste ende endte det med en sejr på de uhørte cifre 38-11.

30-09-2012

(PA)