Mandag, 10 september 2012 16:29

Jyllandsserien Herre - Sæsonen nærmer sig

Jyllandsserie herre har nu under tre uger til sæsonen går i gang for alvor.
Opstarten
Mandag d. 23 juli er efterhånden et stykke tid siden, men uanset hvad, så har jyllandsserie herre været i gang i snart to måneder.
Tre til fire gange om ugen har spillerne været samlet til træning, kamp, løb eller anden fysisk aktivitet. Frank Lagoni, som igen i år står i spidsen for holdet, lægger meget vægt på at forberede holdet med en masse hård træning, som forhåbentlig på sigt vil gavne holdet og dets chancer for at lave et godt resultat i den kommende sæson.
Holdet har indtil videre været forskånet for de større skader, så man stort set hver gang har været fuldtallig til træning, dog krydret med enten spillere fra serie 1 eller U18 drenge, så man altid har kunne spille på to mål til træning.
Spillerne er godt klar over hvad der forventes af dem i den kommende sæson, og med det i baghovedet, så har man holdt et godt niveau til træning hver gang og der bliver altid gået til den.

Teambuilding
Udover de ugentlige træninger, så har holdet også haft et teambuilding arrangement, hvor ens samarbejdsevner kom på prøve. Resultatet fra dagen var positivt, der blev arbejdet hårdt og alle bidrog med det hver enkelt kunne. Udover teambuilding arrangementet, så drager jyllandsserie herre på træningslejr i det nordjyske i den kommende weekend.
teambuilding jyllandsserien

Der har selvfølgelig også været plads til et par træningskampe i opstartsfasen. Det er blevet til to sejre over to fynseriehold og en sejr over et 3. divisions hold. Derudover skal holdet spille et par træningskampe mere inden sæsonstart d. 30 og så har holdet en pokalkamp d. 20.

Holdet og Forventninger
Jyllandsserie holdet, som sidste år var 2. hold og spillede i 3. division, er blevet forfremmet til 1. hold, dog er holdet blevet rykket en række ned i jyllandsserien efter den tidligere konkurs i eliteafdelingen. Holdet består udelukkende af unge spillere, hvor næsten halvdelen af holdet er 1. års senior spillere. De ældste spillere på holdet fylder i år 25 år, så man må sige at der er en masse fremtid i holdet. Trods den unge alder ændrer det dog ikke på forventningerne for sæsonen. Alle spillere og alle omkring holdet og klubben regner med at holdet rykker op i 3. division, dog skal man have i baghovedet, at det er der også ni andre hold som vil. Man er havnet i én pulje, hvor der er flere hold som går efter en oprykningsplads, så der skal kæmpes og arbejdes hårdt hver eneste gang, for at man overhovedet kan være med i kapløbet om en oprykningsplads.

Som tidligere nævnt starter sæsonen om nogle uger, hvilket alle spillere ser meget frem tid. Alle spillere er klar på at gøre alt, for at den kommende sæson bliver en succes. Endvidere håber alle omkring jyllandsserie herre, at der vil komme mange i hallen og bakke op omkring holdet.

10-9-2012
Christian Johansen
(TG)