Mandag, 25 november 2013 22:25

ENDELIG EN SEJR !!!

1. Division damer vandt Kampen mod Haderslev - én af de kampe der bare skulle vindes.
arkivfoto Joan Barløse arkivfoto
(Se billeder af kampen af fotograf Joan Barløses Facebook album <HER>)

Derfor lå der et tungt pres på alles skuldre, da vi løb på banen med klubbens U6-spillere fredag aften.
Vi havde forberedt os godt på et Haderslev hold, som stillede op med rutinerede og tidligere ligaspillere som Susan Andersen og Pernille Knudsen. Vi var også ret sikre på, at de havde forberedt sig godt på os, da tidligere FHK-træner Lars Hedegaard i denne sæson træner Haderslevs hold.

På trods af en hård og svær sæsonstart, gik vi ind til kampen med højt humør og fuld koncentration. Vi var et næsten komplet hold, hvor kun vores unge højre back Emma Andersen måtte sidde udenfor med en fodskade.

Vi kom godt i gang og viljen til sejr lyste ud af alle spillere. Vi har i løbet af sæsonen haft svært ved at få vores angrebsspil til at flyde og score på selv de mest oplagte chancer. Men det var som forvandlet og der blev scoret relativt mange mål i forhold til normalt.

Dette resulterede i en 4 måls føring da der blev fløjtet til pause. Men som så ofte før, kom vi dårligt fra start i 2.halvleg. Spillet flød ikke som det gjorde i 1. halvleg og vi fik sværere ved at score mål. Haderslev fik indhentet vores forspring og kampen vippede frem og tilbage.

Men takke være fantastisk holdfight og gode angebspræstationer fra især Stine Lunderskov, Rikke Nymark og Ditte Avngaard, formåede vi til sidst at hive sejren i land og endelig kunne den meget savnede sejrssang synges.

Jakob Kruse
(tg)