Tirsdag, 22 oktober 2013 20:53

1. Halvleg godkendt for 1. divisions damerne

Kampen mod Hadsten bød på god start, men sluttede skidt.
Arkivfoto Joan Barløse Arkivfoto


Hjemmebanerammerne var lidt anderledes da vi, søndag d. 19. Oktober tog imod Hadsten i 1.division. Grundet andet arrangement på den normale hjemmebane, var kampen henlagt til Elbohallen, der var pænt besøgt på denne efterårssøndag.

Ugens træning var blevet brugt på at få lagt taktikken mod et Hadsten-hold, som har mange dygtige spillere som, modsat FHK-pigerne, har spillet sammen flere sæsoner! Vi vidste på forhånd, at vi til kampen skulle stille op uden bagspiller Rikke Nymark og keeper Mia Nygaard Hansen, men at vi til gengæld kunne gøre brug af Ninna Rysholt Poulsen, som havde sagt ja, til at give en hånd med, trods det, at hun er travlt optaget med nyt studie!

Pigerne var opsatte på at få de 2 point i hus og kampen startede også godt ud set med røde briller, der blev fightet igennem og pigerne formåede at holde trit med de blåklædte Hadsten piger. Men af en eller anden årsag, kom pausen til at blive et negativt vendepunkt set fra et FHK-synspunkt. Der blev brændt flere og flere skud, forsvaret holdt ikke de taktiske aftaler og vi fik ikke rigtig fat i målet. Dette var udslagsgivende for, at kampen resulterede i et alt for stort nederlag, til et hold vi ellers skulle kunne måle os med.

Nu er der kamppause instil torsdag den 31. okt hvor pigerne tager et smut til Bjerringbro

Næste hjemmekamp er torsdag den 7. nov kl. 20.00, hvor topholdet Vendssyssel kommer på besøg i Thansen arena, .