Mandag, 14 oktober 2013 19:55

1. Division damer havde fortjent point

FHK damerne blev besejret med 29-25 ude mod Roskilde, men havde fortjent mindst 1 point.
Arkivfoto Joan Barløse Arkivfoto

FHKs damer kom rigtigt godt fra start og kom hurtigt foran, grundet et super aggressivt forsvar og hurtig kontrafase.
Fredericia lignede et helt andet hold end forrige weekend, vildskaben og fight var tilbage hos de rødblusede.

Billeder fra kampen kan ses <HER> - Fotograf Rene Lystrup

Desværre varede den gode periode ikke 60 minutter, 5 dårlige minutter i 1. halvleg, resulterede i at Roskilde kommer ovenpå og kan gå til pause foran 16-13.

Stolpeskud og manglende returløb gjorde, at pigerne i 2. Halvlegs første 6 min kom endnu mere bagud (-8 mål hed det nu), hvorefter Jakob Kruse tog timeout.

Timeout'en gav pote,  FHK pigerne kæmpede som sindssyge og i en lang periode var de kun bagud med 2 mål. Men desværre var marginalerne ikke på FHK's side og efter en satsning til sidst, endte pigerne med et ærgerligt nederlag på 29-25.

Trænerteamet, Jakob Kruse og Sandra Folden, så således på kampen: "Vi havde fortjent point mod Roskilde, men desværre var marginalerne ikke helt på vores side. Samtidig har vi nogle dumme minutter i 1. Og 2. Halvleg som gør udslaget af kampen" og fortsætter. "Vi kæmper godt og får presset Roskilde i kontrafasen. Hele kampen igennem havde vi den følelse, at det var vores kamp, og derfor er vi da super ærgerlige. Men der er rigtig mange gode ting, vi kan tage med fra denne kamp og vi bliver bare ved med at klø på."

Næste kamp er hjemme mod Hadsten d. 20 okt kl 13 i elbohallen, hvor pigerne endnu engang vil kæmpe for point.


(tg)