Mandag, 07 oktober 2013 11:42

Kollektiv offday mod godt Ajax-hold

På en dag, hvor ikke mange ting fungerede, løb Fredericia HK's damer i 1. division ind i en øretæve af de store mod topholdet Ajax København
Ditte Avngaard og Simone Dahl var oppe imod et på dagen for stærkt Ajax-hold Foto: Joan Barløse Ditte Avngaard og Simone Dahl var oppe imod et på dagen for stærkt Ajax-hold


Ajax København ligger pt. på førstepladsen i 1. division og har fået en rigtig god start, men pigerne fra FHK troede på muligheden for point i denne kamp. Det var derfor med stor ærgelse, at FHK fik et stort nederlag mod topholdet på 13-34.

 

Se billeder fra kampen HER

Det var en af de dage, hvor alt gik galt! Ingen ting ville lykkes, og de taktiske aftaler blev ikke overholdt. FHK's kendetegn i de første kampe har været fight og vilje, men desværre var dette kun til stede i glimt mod Ajax København, som formåede at fremprovokere en del tekniske fejl hos FHK og få holdet til at træffe de forkerte beslutninger.

Allerede fra start havde Ajax København teten, og specielt ungdomslandsholdspilleren Anne Mette Hansen skabte uro i det fredericianske forsvar. I perioder så vi gode takter hos FHK, og det er netop det, cheftræner Jakob Kruse vil fokusere på i næste uges træning.

"Når man møder et hold som Ajax København, er det vigtigt, at man overholder aftalerne, og det formår vi ikke idag. Det var en kollektiv offday", udtaler Jakob Kruse.

Assistenttræner Sandra Folden fortsætter: "Vi skal lære af sådan en kamp. Alle skal kigge indad, tage ansvar og så levere en god gang træning i næste uge. Vi har en vigtig kamp lørdag mod Roskilde", siger hun.

Jakob Kruse afslutter: "Heldigvis er der gode aspekter fra kampen, vi kan tage med og arbejde videre på, for ingen af os ønsker at præstere på denne måde igen. Vi er et bedre hold, end vi viser idag", siger træneren.

Næste hjemmekamp er mod Hadsten SK, og den spilles søndag den 20. oktober 2013 kl. 13.00 i Elbo Hallen i Taulov.