Søndag, 06 oktober 2013 06:45

Vi håber på point igen i dag

Fredericia HK's damer i 1. division tager i dag imod Ajax København på hjemmebane
Der blev jublet gevaldigt over sejren over Lyngby HK på hjemmebane for 14 dage siden. Kan det mon gentage sig? Foto: Joan Barløse Der blev jublet gevaldigt over sejren over Lyngby HK på hjemmebane for 14 dage siden. Kan det mon gentage sig?

Efter et ret krævende startprogram mod rækkens tophold tager vi i dag imod Ajax København, som også har ambitioner om en topplacering i 1. division.

Ajax København trænes af den tidligere FHK-træner John ”Speedy” Larsen og har på holdet en stor profil i U19-landsholdsspilleren Anne Mette Hansen. Desuden har holdet op til denne sæson fået tilgang af en række andre københavnske talenter.

Vi har vist gode takter i de tre første kampe, og der har i kampene været mange gode elementer, som vi kan tage med til dagens kamp. Der arbejdes stenhårdt i træningslokalet, og lysten til håndbold og viljen til fight lyser ud af alle spillere.

Vi har til dagens kamp forberedt os på et Ajax-hold, som gerne vil spille hurtigt angrebsspil, og som står solidt i forsvaret.

Men når det så er sagt, så har vi utrolig meget fokus på vores eget spil, og opmærksomheden er rettet mod at få de mange gode elementer fra de forrige kampe bragt ind i spillet.

Vi ved, at vi skal stå sammen, fighte og kæmpe som et hold, hvis dagens kamp skal give point på kontoen, og vi vil appellere til publikum i hallen om at klappe og bakke op om pigerne i de røde trøjer i vores anden hjemmekamp i thansen.dk Arena.

Kampen spilles i dag søndag den 6. oktober kl. 13.30 i thansen.dk Arena.

Jeg vil gerne byde velkommen til Ajax København, tilskuere, sponsorere og dommere og ønske alle en god kamp.

Cheftræner
Jakob Kruse