Søndag, 29 september 2013 18:07

1. Div. Damer spillede i lånt fodboldtøj

Udekampen mod SK Århus blev lidt af en udfordring. Kampen udsættes 1 time og fire spillere ankom først 20 min inden i kampen.
Arkivfoto Joan Barløse Arkivfoto

Efter sidste weekends sejr over Lyngby, har det været en uge med god træning og højt humør.

Træningen har været målrettet mod den svære udekamp mod SK Aarhus. Et hold med mange store profiler fra diverse u- og a-landshold og som går benhårdt efter avancement til ligaen. Vi vidste på forhånd, at vi skulle kæmpe hårdt og følge det taktiske koncept 100 %, hvis vi skulle formå at følge med de neongule.

Men kampen fik ikke helt den optakt, som man kunne have håbet på. En ulykke spærrede motorvejen i flere timer og desværre havde vi en del spillere hængende i den kø der blev skabt. Trods en times udsættelse, manglede vi stadig de spillere der sad i kø og måtte således stille op med 9 spillere og i lånt fodboldtøj.

Men selvom optakten havde været rigtig træls og vi måtte starte ud i en noget alternativ startopstilling, så formåede vi at følge med SK Aarhus i de første 12-13 minutter.

Vi have justeret vores koncept således, at vi skulle spille med meget lange angreb og det irriterede da også Aarhuspigerne, at de ikke kunne komme igang med deres normalt meget hurtige kontraspil. Først lige før pausen ankommer de sidste spillere og vi kunne først der spille ud fra vores vanlige set-up.

Men efterhånden som kampen skred frem, var det tydeligt at se, at SK Aarhus har en hold med store profiler. De spillede hårdt i forsvaret og har, når det kører for dem, en velsmurt kontramaskine. Men når der så er sagt, så skal pigerne have ros for igen at fighte en hvis legemsdel ud af bukserne.
Vi har et ungt hold og med den optakt der var til kampen, var det flot at se, at holdet ikke bare faldt sammen, men virkelig tog kampen op mod et så godt hold som SK Aarhus.

Havde de ydre omstændigheder ikke gjort det så svært for os, så havde slutresultatet måske set anderledes ud - hvem ved?
På søndag venter endnu svær kamp på hjemmebanen mod Ajax. Kampen spilles d. 6. Okt 2013 i Thansens arena kl. 13.30.

Jakob Kruse

(tg)