Mandag, 23 september 2013 07:03

5 måls sejr til 1. Division damer

Sammenhold, vilje og fight betyder alverden på et hold som fredericias damer, og det var præcis, det vi var vidner til i kampen mellem fhk 1. division damer og Lyngby.
Stor jubel blandt FHK-pigerne efter en fantastisk kamp. Joan Barløse Stor jubel blandt FHK-pigerne efter en fantastisk kamp.

Taktikken var lagt og pigerne fuldføre den, hvilket gav turneringens første sejr på 23-18, efter et halvlegs resultat på 10-11.

Se billeder fra kampen <HER>

Lyngby startede i deres berygtede 3-2-1 forsvar, der har været årsag til adskillige sejre i de sidste mange år. Men pigerne fra FHK fandt hurtigt nogle smutveje gennem det offensive forsvar og spillede med stor ro og koncentration det meste af kampen.

Dette og gode redninger gjorde, at pigerne kunne gå til pause nede med et enkelt mål.

Efter pausen kørte FHK toget og kom hurtigt foran med 2 mål. Derefter scorede de fredericianske pigerne kun et enkelt mål i en ti minutters periode, men heldigvis var Lyngby ligeså uskarpe i denne periode.
I midten af halvlegen begyndte Lyngby at finde stregen og får succes med langskudene, men med et par få justeringer, begyndte FHK atter at få styr på forsvaret, hvilket satte gang i kontrafasen. Specielt sidst i kampen var det tydeligt at se, at sammenhold, vilje og fight er en del af dette unge FHK hold og gav en dejlig sejr på hjemmebane.

Jakob Kruse og Sandra Folden så således på kampen: Vi ville det mere end dem og vi var taktisk mere klar. I forhold til sidste år, har vi klart formindsket antallet af tekniske fejl og spiller med en utrolig vilje og gejst. Det er en fornøjelse at se, at de ting der lykkes i træningslokalet, også lykkes i kamp. Pigerne er utrolig glade for denne sejr og vi trænere er meget stolte af pigernes præstation idag.

På lørdag venter en svær modstander ude mod sk Århus og næste hjemmekamp er mod Ajax d. 6. Okt 2013 i Thansens arena kl. 13.30.