Lørdag, 21 september 2013 10:09

Vi glæder os til at spille på hjemmebane

Fredericia HK's damer i 1. division spiller søndag første hjemmekamp i denne sæson mod Lyngby HK
Simone Dahl og FHK er klar til at give Lyngby HK kamp til stregen. Foto: Joan Barløse Simone Dahl og FHK er klar til at give Lyngby HK kamp til stregen.

Egentlig havde vi jo regnet med, at vi skulle spille i 2. division, da vi som bekendt rykkede ned sidste sæson, men en konkurs hos Aalborg DH i ligaen gav os i sidste ende mulighed for at spille i 1. division igen, og det var en mulighed og en chance, som vi gerne ville kaste os ud i.

Der er ingen tvivl om, at vi er "underdogs" i de fleste kampe i denne sæson, og vi får også en hård start på turneringen, hvor vi lægger ud mod tre hold, der muligvis tager de tre øverste pladser, når turneringen er færdigspillet.

Men ikke desto mindre vil vi spille vores chance og give det bedste, vi har, og så må vi se, hvor langt det rækker. Der er ikke de store forventninger til os, og det kan måske vise sig at være til vores fordel i løbet af sæsonen. Selvom vi egentlig rykkede ud sidste sæson, så spillede vi i anden halvdel af sæsonen en lang række gode og tætte kampe, og det er forhåbentlig det spil, som vi kan finde frem igen til denne sæson.

Der er sket en del ændringer i truppen siden sidste sæson. Vi har sagt farvel til en række spillere, men der er til gengæld også kommet mange nye unge spillere til, der glæder sig rigtig meget til at prøve kræfter med 1. division, og det gælder naturligvis også de tilbageværende spillere fra sidste sæson. Alle er klar til at give den en skalle, og vi glæder os rigtig meget til at komme i gang.

Vi skal møde Lyngby HK, som i sidste sæson sluttede på en flot 4. plads og dermed kom med i kvalifikationsspillet til ligaen, så det er uden tvivl en stærk modstander, der gæster thansen.dk Arena. Kampen er ikke en af dem, hvor vi forventer en sejr, men hvis vi skal drille Lyngby HK, så kræver det en solid indsats hele vejen rundt. Vi vil spille vores chance, og vi håber, at mange vil komme i hallen og støtte os kampen igennem, så vi kan give Lyngby HK kamp til stregen.

Kampen spilles søndag den 22. september 2013 kl. 13.30 i thansen.dk Arena.

Cheftræner
Jakob Kruse