Torsdag, 21 marts 2013 20:16

Damerne kæmpede mod overmagten

Torsdag aften stod Fredericia HK's damer overfor lokalrivalerne fra KIF Vejen, som til dagligt spiller i håndboldligaen. Kampen gjaldt en plads i 7. runde i pokalturneringen.
Jannie Frantsen og FHK måtte give fortabt i pokalkampen mod KIF Vejen. Foto: Joan Barløse Jannie Frantsen og FHK måtte give fortabt i pokalkampen mod KIF Vejen.

KIF Vejen, som senere på måneden tager hul på slutspillet om DM, var natutligvis favoritter i kampen, og de lagde også klart bedst ud, og på 5 minutter havde de bragt sig foran med 0-3. FHK kom dog bedre med som halvlegen skred frem, og efter 20 minutter var afstanden mellem de to hold den samme ved stillingen 5-8. FHK stod fint i forsvaret og fik presset KIF Vejen til flere tekniske fejl i angrebet, men desævrre havde FHK også svært ved at score i den anden ende. Afstanden mellem de to hold var nogenlunde den samme resten af halvlegen, som KIF Vejen førte med 8-13.

Anden halvleg startede lige så skidt for FHK som første, og der gik kun 5 minutter, før udeholdet havde udbygget føringen til 9-18. Der var tydelig forskel på et ligahold, der skal spille slutspil, og et hold, der lige er rykket ned i 2. division, men FHK kæmpede videre hele tiden. KIF Vejen øgede dog føringen gennem kampen, og efter 50 minutter førte de med hele 13-26. FHK fik dog mod slutningen af kampen pyntet lidt på resultatet, så kampen sluttede med et nederlag til FHK på 20-28. Dermed er FHK ude af pokalturneringen for denne omgang, og pigerne kan nu begynde at se fremad mod næste sæson, da der ikke er flere kampe tilbage i indeværende sæson.

Se billeder fra kampen HER.

21/03-2013
(MA)