Søndag, 10 marts 2013 20:54

Damerne må en tur i 2. division

Lørdag skulle Fredericia HK's damer i 1. division forsøge at bevare håbet om at overleve i rækken, men det spændte et nederlag til Silkeborg-Voel KFUM ben for.
Simone Dahl og FHK spillede godt, men måtte alligevel se de to point gå til Silkeborg-Voel KFUM Foto: Joan Barløse Simone Dahl og FHK spillede godt, men måtte alligevel se de to point gå til Silkeborg-Voel KFUM

FHK spillede ellers en rigtig flot kamp langt hen ad vejen, og det var ikke til at se, at det var top mod bund i tabellen, der mødtes i thansen.dk Arena. Specielt i første halvleg viser FHK godt spil, og pigerne fører også solidt med 15-11 ved pausen. Især angrebsspillet er godt, og der er mange spillere, der byder ind med det, der var aftalt, og mange tog et stort ansvar.

I anden halvleg falder koncentrationen lidt, og pludselig begynder et bundholds uheld at vise sig. Silkeborg-Voel KFUM er et tophold, og FHK holder dem stangen hele vejen, men alligevel mangelede det sidste held i slutfasen for at FHK kunne afgøre kampen til egen fordel. Kampen ender med et nederlag på sølle 23-24, og dermed er nedrykningen en realitet for FHK's damer.

Der er nu kun 2 kampe tilbage i denne sæson: Den sidste turneringskamp og pokalkampen mod ligaholdet fra KIF Vejen. Begge kampe vil pigerne gå med krum hals ind til, og især gælder det bare om at nyde kampen mod et ligahold som KIF Vejen, som man sjældent for mulighed for at møde.

Næste kamp er søndag den 17. marts 2013 på udebane mod SK Århus.10/3-2013
(MA)