Tirsdag, 26 februar 2013 20:37

Spændende udfordring for FHK i pokalen

Fredericia HK's damer i 1. division får deres sag for, når de på hjemmebane skal møde ligaholdet fra KIF Vejen i pokalturneringen
Louise Steffensen får nok at se til i kampen mod KIF Vejen. Arkivfoto. Foto: Joan Barløse Louise Steffensen får nok at se til i kampen mod KIF Vejen. Arkivfoto.

Lodtrækningen til 6. runde af pokalturneringen faldt ud således, at FHK's damer på hjemmebane trak KIF Vejen, som til dagligt spiller i ligaen. Holdet er lige nu placeret på en 6. plads, hvilket giver adgang til slutspillet, og KIF Vejen spillede sig desuden frem til pokalfinalen i december, så det er et klassehold, der gæster thansen.dk Arena.

Cheftræner for FHK, Jakob Kruse, mener, at det bliver en svær opgave, men ser frem til at prøve kræfter med nogle af de bedste i landet.

"Pokalkampen bliver en stor mundfuld for os, men vi skal bare ind og vise fanen og spille vores chance. Der er ingen forventninger til os, så vi skal bare ind og gøre vores bedste, og forhåbentlig kommer der mange mennesker i hallen. Det er jo ikke hver dag, at vi kan byde velkommen til sådan en klassemodstander i thansen.dk Arena", udtaler Jakob Kruse.

KIF Vejen har en spændende trup og råder bl.a. over den danske landsholdskeeper Rikke Poulsen, den spanske landsholdsstreg Veronica Cuadrado, den serbiske playmaker Ana Radovic og den norske viceverdensmester Ida Bjørndalen. Dertil kommer etablerede ligaspillere som bl.a. Mette Sjøberg, Susanne Forslund og Lise Binger. Kort sagt et internationalt klassehold!

Kampen spilles torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i thansen.dk Arena, så sæt allerede nu et kryds i kalenderen, hvis du vil opleve et af landets bedste hold i dameligaen i thansen.dk Arena.26/02-2013
(MA)