Tirsdag, 26 februar 2013 20:15

Ærgerligt udebanenederlag til damerne

Hadsten SK blev desværre en for stor mundfuld for Fredericia HK's damer i 1. division i søndags
Simone Dahl og FHK måtte desværre indkassere et nederlag til Hadsten SK. Arkivfoto. Foto: Joan Barløse Simone Dahl og FHK måtte desværre indkassere et nederlag til Hadsten SK. Arkivfoto.

Fredericia HK's damer i 1. division spillede søndag på udebane mod Hadsten SK, hvor pigerne have revanche til gode efter et nederlag på hjemmebane i efteråret. Desværre fik FHK ikke den ønskede revanche.

Kampen var ellers tæt det meste af tiden, hvor holdene skiftedes til at føre med 2 og komme bagud med 2. Med 6 minutter igen stå der 19-21, men Hadsten SK trækker fra, og FHK bliver nødt til at satse for at komme tilbage i kampen. Satsningen lykkedes desværre ikke, da FHK brænder for mange chancer, og stod for langt fra hinanden i forsvaret, og dermed kunne Hadsten SK juble over en sejr på 28-22. Ærgerligt for FHK, der desværre ikke kendte deres besøgelsestid i kampen, og så spillede Hadsten SK bare generelt klogere.

Det begynder at se svært ud nu med hensyn til at overleve i 1. division. FHK skal mindst vinde resten af kampene, og desuden er der et par andre resultater, der skal flaske sig for at det lykkes, men FHK-pigerne vil kæmpe videre og gøre deres bedste for stadig at rykke sig spillemæssigt.

Næste kampe for FHK's damer er lørdag den 2. marts 2013 på udebane mod BK Ydun.26/02-2013
(MA)