Onsdag, 13 februar 2013 19:06

Vigtig kamp i vente mod Tarm-Foersum GF

Fredericia HK's damer i 1. division er klar til at tage imod Tarm-Foersum GF på hjemmebane i en vigtig kamp i bundstriden
Louise Steffensen og FHK tager imod Tarm-Foersum GF i en spændende kamp om vigtige point i bunden af rækken. Foto: Joan Barløse Louise Steffensen og FHK tager imod Tarm-Foersum GF i en spændende kamp om vigtige point i bunden af rækken.

Efter vores kamp i weekenden, hvor det lykkedes os at få et point med hjem fra Virum, er vi nu klar til at tage imod Tarm-Foersum GF på hjemmebane i thansen.dk Arena. Som bekendt ligger vi sidst i 1. division, men vi har stadig en teoretisk chance for at overleve i rækken. Skal den chance forfølges, så skal kampen mod Tarm-Foersum GF vindes.

Afstanden mellem os er på 7 point, og inklusiv denne kamp er der kun 5 kampe tilbage i sæsonen, og derfor kan vi ikke tåle at tabe, da vi så med sikkerhed vil slutte som højst nummer 12 i rækken, hvilket betyder nedrykning.

Derfor er vi også meget opsatte på at få en sejr mod et hold, som har haft en blandet sæson indtil videre. Tarm-Foersum GF har 13 point, men 12 af dem er kommet i hus inden jul, og det er altså ikke lykkes for dem at få en sejr i land her i 2013. De gjorde det ellers rigtig godt i første halvdel af sæsonen, mens det har knebet mere her i anden halvdel. Dog skal det siges, at de i de seneste to kampe kun har tabt med 1 mål, så det er stadig et hold, vi skal passe på.

Tarm-Foersum GF har flere gode spillere, men der er alligevel en enkelt, der skiller sig gevaldigt ud fra mængden, nemlig den lille og hurtige playmaker, Line Uno, der har spillet en fremragende sæson. Intet mindre end 129 mål i 21 kampe har hun scoret indtil videre i sæsonen, og hun har da også indtaget 1. pladsen på topscorerlisten i 1. division. Dog skal vi også holde godt øje med Pernille Laursen i bagkæden, som også gør det rigtig godt.

For vores eget vedkommende skal vi fortsætte de gode takter, som vi har vist i årets første 1½ måned. Vi har desværre kun fået 3 point i år, men vi har været meget tæt på flere gange, og især kampene mod Nykøbing Falster og Roskilde Håndbold kunne vi lige så godt have vundet. Nu gælder det dog Tarm-Foersum GF, og vi vil gøre alt for at vinde kampen og bevare muligheden for at overleve i 1. division. Chancen er lille, men så længe den er til stede, vil vi prøve at forfølge den.

Kampen spilles søndag den 17. februar 2013 kl. 15.00 i thansen.dk Arena.

Jeg vil gerne byde velkommen til Tarm-Foersum GF, tilskuere, sponsorer og dommere og ønske alle en god kamp.

Cheftræner
Jakob Kruse15/02-2013
(MA)