Tirsdag, 12 februar 2013 12:05

Damerne burde have vundet

Fredericia HK's damer i 1. division skulle søndag forsøge at revancere efterårets nederlag på hjemmebane til VSH 2002
Viktoria Husaj spillede en god kamp for FHK. Arkivfoto. Foto: Joan Barløse Viktoria Husaj spillede en god kamp for FHK. Arkivfoto.

Der var lagt op til revanche for Fredericia HK's damer i 1. division, da de i søndags stillede op til kamp mod VSH 2002 på udebane. Den omvendte kamp i efteråret endte med et smerteligt nederlag til FHK, og det skulle helst ikke gentage sig denne gang.

Det så da også ud til, at FHK ville få ram på VSH 2002, for de lagde klart bedst ud og var dominerende gennem hele første halvleg. FHK førte flere gange med 3 mål i første halvleg, men VSH 2002 kom med igen, hvorefter FHK igen kunne trække fra. Sådan gik det gennem det meste af første halvleg, som endte med en føring på 14-15 til FHK.

I anden halvleg havde FHK rigtig mange muligheder for at lægge yderligere afstand til VSH 2002, men mulighederne blev misset med brændte skud og flere tekniske fejl. Kampen var helt tæt indtil sidste minut, hvor FHK med 40 sekunder tilbage fører 23-24. Pigerne bliver dog ramt af en udvisning, og VSH 2002 kan efterfølgende score til 24-24. FHK har bolden de sidste 30 sekunder, men de formår desværre kun at få stillet op til en tremeter, som deres keeper redder.

Stine Lunderskov spillede en god kamp for FHK, og Viktoria Husaj stod også godt i kassen i hele anden halvleg. Alligevel var det en flok ærgerlige spillere, der måtte køre den lange tur hjem til Fredericia med kun 1 point.

Allerede på søndag den 17. februar 2013 står FHK overfor en ny spændende kamp, når Tarm-Foersum GF kommer på besøg i thansen.dk Arena.12/2-2013
(MA)