Søndag, 03 februar 2013 11:50

For stort nederlag mod Vendsyssel Håndbold

En tæt kamp på hjemmebane i efteråret gav forhåbninger om et godt resultat på udebane mod Vendsyssel Håndbold, men desværre gik det ikke som håbet
Stine Lunderskov og FHK havde det svært i kampen mod Vendsyssel Håndbold. Arkivfoto. Foto: Joan Barløse Stine Lunderskov og FHK havde det svært i kampen mod Vendsyssel Håndbold. Arkivfoto.

Lørdag var Fredericia HK's damer i 1. division en tur i Frederikshavn for at møde Vendsyssel Håndbold. Et hold, som FHK var tæt på at slå på hjemmebane i efteråret, så derfor var der forhåbninger om at tage sejren denne gang.

Kampen startede da også flot set med FHK-briller, og spillet kørte fint i starten af kampen. Efter 20 minutter var FHK i front med 8-11, men derfra gik det desværre ned ad bakke for udeholdet. FHK begyndte at lave for mange fejl, og det straffede Vendsyssel Håndbold med 5 scoringer i træk til pausestillingen 13-11 i hjemmeholdets favør.

Anden halvleg startede lige så skidt som første sluttede. FHK laver for mange tekniske fejl og skyder på mål efter selv at have båret bolden op. Dermed får Vendsyssel Håndbold scoret en del kontramål, og de begynder for alvor at trække fra. FHK's angrebsspil fungerer ikke i denne periode, da holdet mangler lidt ressourcer og nogle flere folk at skifte med, for det var mange af de samme spillere, der skulle trække læsset gennem hele kampen.

Kampen endte med et for stort nederlag på 31-21, og FHK fik desværre ikke den sejr, som man med rette kunne have håbet på. Næste kamp er allerede på onsdag d. 6. februar 2013, hvor FHK på hjemmebane tager imod Roskilde Håndbold.3/2-2013
(MA)