Mandag, 28 januar 2013 17:58

Endelig lykkedes det for damerne

Søndag fik Fredericia HK's damer i 1. division sæsonens anden sejr, da Ajax København blev sendt hjem med et nederlag på 28-25
Ninna Rysholt på fløjen var flyvende med 7 scoringer i kampen. Arkivfoto. Foto: Joan Barløse Ninna Rysholt på fløjen var flyvende med 7 scoringer i kampen. Arkivfoto.

Søndag lykkedes det endelig for Fredericia HK’s damer i 1. division igen at få en sejr. Der havde været optræk til det i et par kampe, hvor spillet var blevet bedre og bedre, og søndag kulminerede det hele så mod Ajax København, der måtte tage tomhændet hjem fra Fredericia med et nederlag på 28-25.

Sejren blev grundlagt på en flot holdindsats, hvor alle spillere bød ind – både i forsvar og i angreb. Forsvaret var i konstant bevægelse og fik tacklet godt af på Ajax-spillerne, hvilket også betød, at Bettina Cwiek kunne redde en masse bolde i kassen. Generelt stod Cwiek også en rigtig god kamp.

I angrebet fik FHK sat spillet godt op, og det var uanset om Ajax København dækkede 3-2-1- eller 6-0-forsvar. Der blev spillet tålmodigt og sikkert, og angrebsspillet fik FHK løst rigtig godt.

At det var en solid holdindsats, vidner målscorerne også om, da FHK havde hele 9 spillere på scoringstavlen, hvilket skyldes en god rollefordeling på holdet, hvor alle bød ind med det, de nu engang er bedst til. Holdet var den store vinder i kampen, men alligevel skiller Ninna Rysholt på fløjen sig ud, da hun var flyvende kampen igennem og scorede 7 gange.

Dermed fik FHK’s damer sæsonens anden sejr, og kan pigerne fortsætte det gode spil, så ligger der sikkert flere point og venter i de kommende kampe. Om det så er nok til at spille sig fri af den direkte nedrykning, vil tiden vise, men muligheden er trods alt til stede, og mon ikke FHK vil gøre alt, hvad de kan for at forsøge at overleve i rækken.

Næste mulighed for point er lørdag den 2. februar 2013, når FHK skal en tur til Frederikshavn og møde Vendsyssel Håndbold.28/01-2013
(MA)