Torsdag, 24 januar 2013 18:04

Vi har gode muligheder for point

Søndag spiller Fredericia HK's damer i 1. division på hjemmebane mod Ajax København, hvor der godt kunne være udsigt til point på kontoen
Søndag får Mia Nygaard Jensen og resten af FHK-pigerne besøg af Ajax København Foto: Joan Barløse Søndag får Mia Nygaard Jensen og resten af FHK-pigerne besøg af Ajax København

Vi har spillet tre kampe efter nytår, og hvis vi ser bort fra den første på udebane mod Ringkøbing, så har vi faktisk spillet godt i de to andre kampe mod henholdsvis Nykøbing Falster og Bjerringbro, og disse gode takter skal vi forsøge at tage med til kampen mod Ajax København.

Ajax er et ungt og spændende hold, der gerne vil fremover isen og spiller med højt tempo, så det stiller naturligvis krav til vores returløb, hvor det gælder om at komme hurtigt hjem i forsvaret og være klar til at tage imod Ajax-spillerne.

De har også nogle hurtige fløje, og det gør selvfølgelig ikke opgaven med at komme retur lettere. Desuden har de en god bagkæde med playmaker Kristine Højbjerre i spidsen, og hun har været godt spillende efter nytår, så hende har vi naturligvis også ekstra fokus på.

Da vi spillede på udebane mod Ajax København i den første kamp i efteråret, fik vi vores første point i kraft af en uafgjort, men vores taktik er ikke nødvendigvis den samme til denne kamp, da vi har flyttet os meget siden da. Vi skal arbejde videre i den bane, vi har arbejdet i de sidste to kampe, og kan vi fortsætte disse takter og samtidig komme godt retur, så ser jeg gode muligheder for at få point mod Ajax København.

Kampen skal jo spilles i den noget mindre hal 3 i stedet for hal 1, som vi ellers har spillet i hele sæsonen, og det håber jeg kan blive en fordel for os, da den har en noget mere intens stemning, og tilskuerne sidder noget tættere på banen. Det kan godt lige give lidt ekstra motivation til spillerne, hvis der er godt gang i hallen, så det håber jeg naturligvis på, at tilskuerne vil bidrage til.

Jeg vil gerne byde velkommen til Ajax København, tilskuere, sponsorer og dommere og ønske alle en god kamp.

Cheftræner
Jakob Kruse24/1-2013
(MA)