Lørdag, 12 januar 2013 08:39

Vanskelig kamp i vente på hjemmebane

Søndag spiller Fredericia HK's damer i 1. division hjemme (Bøgeskovhallen) mod topholdet fra Nykøbing Falster, som med garanti bliver en hård nød at knække
Der venter Jannie Frantsen og de andre FHK-piger en svær kamp mod Nykøbing Falster Foto: Joan Barløse Der venter Jannie Frantsen og de andre FHK-piger en svær kamp mod Nykøbing Falster

Efter et stort nederlag i første kamp efter julepausen skal vi nu igen op mod en rigtig svær modstander. Vi får på hjemmebane besøg af Nykøbing Falster, som også er et hold, der ligger helt oppe i toppen af tabellen.

Nykøbing Falster er et spændende hold, som i mange år har befundet sig lige under den absolutte top i 1. division, men op til denne sæson blev de forstærket yderligere, da de hentede de to nu tidligere FCM-spillere Cecilie Woller og Maria Sørensen til klubben, og sidstnævnte har allerede vist sit værd for Nykøbing Falster, da hun er holdets topscorer med 84 mål i 14 kampe.

Læg dertil at holdet også råder over den stærke playmaker Camilla Maibom og den dygtige højre back Mia Møldrup, som begge er store profiler hos Nykøbing Falster. Alt i alt er holdet uden de store svagheder, så der venter os utvivlsomt en stor udfordring.

For os selv gælder det om at prøve at stabilisere vores spil og minimere vores fejl i angrebet, som til tider har givet for mange kontrascoringer til modstanderne. Vi har i julepausen sagt farvel til vores normale førstekeeper, Mia Nygaard Hansen, der søgte nye udfordringer, og det bliver naturligvis en svær post at udfylde, da hun havde stået mange gode kampe for os.

Men vi har andre, der skal tage over, og jeg er sikker på, at det nok skal komme til at gå. Sammen med keeperne skal vores forsvar være grundstenen i vores spil, og ofte har forsvaret også stået fint i de andre kampe i sæsonen, så jeg håber, at vi kan få løftet angrebsspillet også.

Et succeskriterie for os er ikke nødvendigvis point i denne kamp, men vi skal spille friskt til og have en god fornemmelse efter kampen, selvom det skulle ende med et nederlag. Vi vil dog altid gøre, hvad vi kan for at få sejren i hus, og det gælder naturligvis også i denne kamp.

Kampen spilles søndag d. 13. januar kl. 13.00 i Bøgeskovhallen.

Jeg vil gerne byde velkommen til Nykøbing Falster, tilskuere, sponsorer og dommere og ønske alle en god kamp.

Cheftræner
Jakob Kruse12/01-2013
(MA)