Mandag, 07 januar 2013 20:26

Nederlag i første kamp efter julepausen

Fredericia HK's damer i 1. division åbnede anden halvdel af sæsonen på udebane mod Ringkøbing, og det blev desværre til et nederlag

Stine Jørgensen kæmpede forgæves mod de fysisk stærke Ringkøbing-spillere. Arkivfoto. Foto: Joan Barløse Stine Jørgensen kæmpede forgæves mod de fysisk stærke Ringkøbing-spillere. Arkivfoto.


Søndag eftermiddag stod den atter på kamp for Fredericia HK's damer i 1. division efter ca. 3 ugers julepause. FHK var en tur i Ringkøbing, og det blev på mange måder en hektisk dag.

På vej til Ringkøbing gik bussen i stå, og FHK-pigerne måtte vente 15-20 minutter i Herning på en ny bus. For ikke at risikere at stresse ved ankomsten, måtte pigerne klæde om i bussen, så de var klar til opvarmning, så snart de kom frem.

Om denne hektiske optakt også var skyld i den dårlige start på kampen, er ikke til at vide, men efter 13 minutter kunne FHK se op på måltavlen, som lyste 9-0 til Ringkøbing. Op ad bakke fra start, og sådan blev det også resten af kampen. Ved pausen var stillingen 16-5 til Ringkøbing, og efter 50 minutter havde de øget til stillingen 25-9, inden kampen sluttede med et nederlag på hele 29-13.

Ikke meget lykkedes for FHK, men de mødte også et rigtig stærkt Ringkøbing-hold, som var bedre både fysisk og spillemæssigt. Ringkøbing har netop skiftet træner, så måske var deres spillere ekstra opsatte på at vise sig godt frem, og i så fald virkede det i hvert fald som en god motivationsfaktor for dem.

Angrebsspillet fungerede ikke for FHK, og der blev spillet for meget sidelæns, ligesom der var for få spillere, der meldte sig ind i kampen. Dog gjorde Jannie Frantsen og Stine Jørgensen det godt på stregen blandt Ringkøbings fysisk stærke spillere. Alligevel gav FHK for mange lette kontramål til Ringkøbing, da de ofte kastede bolden lige i armene på Ringkøbing-spillerne.

Nu kræver det en uge med hård træning og koncentration for at være klar til næste søndag, hvor FHK skal møde Nykøbing Falster på hjemmebane. Den kamp kan vise sig at blive lige så svær, da de også ligger helt oppe i toppen af rækken, og desuden vandt de deres seneste kamp med hele 39-24 over Hadsten.
07/01-2013
(MA)