Lørdag, 15 december 2012 08:57

Vi vil slutte året ordentligt af

Kom i thansen.dk Arena til årets sidste hjemmekamp, når Fredericia HK's damer i 1. division på søndag tager imod Lyngby HK
Stine Lunderskov og resten af FHK-truppen vil slutte året ordentligt af mod Lyngby HK Foto: Joan Barløse Stine Lunderskov og resten af FHK-truppen vil slutte året ordentligt af mod Lyngby HK

Sæsonens sidste kamp står for døren, og på hjemmebane tager vi imod Lyngby HK. I sidste weekend mødte vi SK Århus på hjemmebane, hvilket var en stor mundfuld for os, og det bliver garanteret ikke nemmere mod Lyngby HK. De har spillet en rigtig flot sæson og ligger på en delt andenplads, så det er uden tvivl en barsk modstander, der kommer på besøg.

Lyngby HK er et godt og bredt hold, hvor alle spillere ofte byder godt ind, men der er alligevel tre spillere, der skiller sig mere ud, og det drejer sig om venstre back Mie Gjerlufsen, som også er holdets topscorer i denne sæson med 69 mål for 13 kampe, højre fløj Ida Sylvest og den tidligere landsholdsspiller Mette Vestergaard, som huserer på højre back.

Disse tre spillere står for langt størstedelen af holdets mål, så dem skal vi naturligvis være opmærksomme på, men de har også to gode keepere i Vivi Storvang og Natacha Bülow Olsen, som vi skal forsøge at skyde rigtigt.

For vores eget vedkommende skal vi arbejde videre med de ting, som vi har gjort hele sæsonen. Vi har stået godt i forsvaret i store dele af sæsonen, hvilket har givet vores keepere gode arbejdsbetingelser og kastet nogle gode kontrascoringer af sig. Vi har haft det sværere i angrebet, men når vi spiller med højt tempo og et godt flow i spillet, så har vi spillet godt, og det skal vi naturligvis forsøge at gøre igen mod Lyngby HK.

Som sagt er det årets sidste hjemmekamp, så jeg håber, at der vil komme mange tilskuere i hallen og bakke os op. Der har været en flot opbakning til os på hjemmebane i sæsonen, og det er vi naturligvis meget glade for, så vi håber at se mange af jer igen mod Lyngby HK, hvor vi naturligvis vil gøre, hvad vi kan for at få en sejr, selvom det er en svær modstander.

Kampen spilles søndag d. 16. december 2012 kl. 15.00 i thansen.dk Arena.

Jeg vil gerne byde velkommen til Lyngby HK, tilskuere, sponsorer og dommere og ønske alle en god kamp.

Cheftræner
Jakob Kruse15/12-2012
(MA)