Lørdag, 08 december 2012 07:59

Vi vil prøve at overraske

Fredericia HK's damer i 1. division skal søndag prøve at få endnu en sejr på hjemmebane, når de tager imod SK Århus.
Mia Nygaard Jensen og FHK-pigerne er klar til at give SK Århus kamp til stregen Foto: Joan Barløse Mia Nygaard Jensen og FHK-pigerne er klar til at give SK Århus kamp til stregen

Siden sidste hjemmekamp, hvor vi fik sæsonens første sejr og viste rigtig flot spil, har vi også været en tur i Silkeborg for at spille mod topholdet fra Silkeborg-Voel. Det var en kamp, hvor vi var rigtig godt med i de første 40 minutter, og det skal vi helt sikkert tage med til kampen mod SK Århus, selvom det ikke blev til point. Pigerne spillede godt og kæmpede hele vejen igennem, og det skal vi gøre igen.

Nu skal vi så møde SK Århus, som også er et rigtigt godt hold. Sidste år spillede de i ligaen og har en stærk trup med spillere som bl.a. Julie Aagaard og Anna Sophie Okkels, der i flere år har været med i periferien af landsholdet, og desuden har de beholdt flere af de spillere, der spillede i ligaen i sidste sæson. De har dog haft et par overraskende nederlag i de seneste par kampe, bl.a. til Tarm-Foersum GF og Roskilde Håndbold. Om SK Århus har ambitioner om at rykke op i ligaen igen i år, er ikke til at vide, men hvis de har, så er der for deres vedkommende ikke råd til for mange nederlag i sæsonen, og derfor forventer jeg også, at de vil komme buldrende fra start.

Vi er dog klar til at tage imod SK Århus, og vi vil gøre, hvad vi kan for at følge op på sejren over BK Ydun, sidst vi spillede på hjemmebane. Der er ikke de store nye fokusområder for vores vedkommende. Det handler stadig om at fokusere på os selv og de ting, vi er gode til, og hvis vi lykkes med det, så mener jeg også, at der er mulighed for at overraske mod SK Århus. Vi skal igen stå godt i forsvaret, så vi kan få gang i vores kontrafase, og i angrebet skal vi spille med samme tempo, som vi har gjort i store dele af de sidste par kampe.

Vi har kun 2 kampe tilbage i år, og begge kampe er på hjemmebane, så vi håber, at der fortsat vil komme mange tilskuere i hallen og støtte os, så vi kan slutte første halvdel af sæsonen godt af.

Kampen spilles søndag d. 9. december 2012 kl. 15.00 i thansen.dk Arena.

Jeg vil gerne byde velkommen til SK Århus, tilskuere, sponsorer og dommere og ønske alle en god kamp.

Cheftræner
Jakob Kruse08/12-2012
(MA)