Søndag, 30 september 2012 12:30

For stort nederlag til 1. division damer

Bjerringbro FH viste sig at være en tand for stærke for FHK-pigerne, som rendte ind i et unødvendigt stort nederlag på hjemmebane.
Stine Jørgensen kæmpede flot på stregen, men hun kunne ikke forhindre Bjerringbro FH i at tage sejren. Joan Barløse Stine Jørgensen kæmpede flot på stregen, men hun kunne ikke forhindre Bjerringbro FH i at tage sejren.

Der var på forhånd lagt op til en kamp, der godt kunne gå hen og blive spændende. Godt nok havde Bjerringbro vundet alle deres kampe, og FHK havde tabt alle deres, men spillere og trænere fra FHK havde en god tro på, at der kunne ligge nogle point og vente.

Det startede også rigtig godt for hjemmeholdet. FHK havde fået keeper Mia Nygaard Hansen tilbage fra en knæskade, og det var tydeligt at se, at hun var tændt fra kampen start. Sammen med et godt tacklende forsvar fik hun og resten af FHK-pigerne stablet en god defensiv på benene i kampen indledning. Samtidig blev der spillet med højt tempo og omtanke i angrebsspillet, og det resulterede i en 6-3 føring til hjemmeholdet efter 10 minutter.

Bjerringbro er dog ikke ubesejret for ingenting, og de kæmpede sig flot tilbage i kampen. Især Bjerringbros bagkæde fik sat et godt tempo, som resulterede i mange indspil til deres stregspiller. Efter 20 minutter havde de udlignet til 8-8, og kampen var igen helt åben. Resten af halvlegen var Bjerringbro i front med 1-2 kasser, og ved pausen var kampen stadig helt åben, hvor stillingen var 12-13 til udeholdet.

Hos FHK var det især keeper Mia Nygaard Hansen, der havde spillet godt med flere gode regninger, men også playmaker Camilla Madsen og højre back Mia Nygaard Jensen havde markeret sig positivt i angrebet.

FHK troede på det fra anden halvlegs start, men hurtigt fik Bjerringbro trukket fra, og efter 40 minutter havde udeholdet oparbejdet en solid føring på 14-20. Billedet fortsatte i den resterende del af kampen, hvor Bjerringbro var i front, og efter 49 minutter havde gæsterne udbygget føringen til 16-25. FHK kæmpede dog videre og scorede tre gange i træk til 19-25 med 8 minutter igen. Håbet levede for hjemmeholdet, men Bjerringbro ville det anderledes, og med tre hurtige scoringer i træk punkterede Bjerringbro kampen, som endte med en sikker sejr på 21-30 til udeholdet.

Der var ingen tvivl om, at Bjerringbro fortjente sejren, men det var ærgerligt for FHK, at nederlaget blev så stort. I anden halvleg fik forsvaret ikke tacklet så godt på Bjerringbros skytter, som havde for let ved at score på langskud, og det flotte tempo fra kampens start kunne FHK-pigerne desværre ikke holde resten af kampen.

Alt i alt et ærgerligt og for stort nederlag, men nu har FHK to ugers kamppause til at få justeret tingene til, inden de skal møde Ajax København på udebane søndag d.14. oktober 2012.