Fredag, 28 september 2012 08:44

Nu vil vi på tavlen

Vores start på denne sæsons 1. division har været hård, men nu er vi tilbage på hjemmebane, hvor vi vil gøre alt for at komme på tavlen mod Bjerringbro FH.

Nadja Martinsen og resten af FHK-pigerne er klar til at kæmpe mod Bjerringbro FH Joan Barløse Nadja Martinsen og resten af FHK-pigerne er klar til at kæmpe mod Bjerringbro FH


Efter 3 kampe mod hold, som flere eksperter har spået til at spille med i toppen af rækken, tager vi i dag mod Bjerringbro FH, som jeg betegner som et solidt midterhold, men ikke desto mindre har de fået en rigtig flot start på sæsonen med 3 sejre i 3 kampe, og ikke mindst deres seneste kamp, hvor de slog Hadsten SK med 12 mål, aftvinger respekt.

Hos Bjerringbro er det især bagkæden, der har vist styrke indtil videre i sæsonen. Mari Ann Laursen på højre back og Helle Valentin og Line Gyldenløve Kristensen på henholdsvis venstre back og playmaker har alle været stærkt spillende, og det er også disse 3 spillere, der har tegnet sig for flest af Bjerringbros scoringer i de første par kampe. Desuden har de stået godt i forsvaret, hvor de i snit kun har lukket 20 mål ind pr. kamp.

Men selvom modstanderen er god, så lægger vi os naturligvis ikke frivilligt ned. Vi vil meget gerne på tavlen og få vores første point, og vi vil gøre alt for, at det kommer til at ske mod Bjerringbro. Skal det lykkes for os, så kræver det, at vi kommer til at stå godt i forsvaret, så vi får mulighed for at løbe nogle kontraer. I modsatte ende skal vi spille med stor omtanke og få sat vores spillere op på den rigtige måde, så vi kan udnytte alle spilleres kvaliteter.

I de første par kampe er vi blevet presset meget i angrebsspillet, da vi har stået overfor nogle store og stærke forsvarsspillere, og derfor har vi arbejdet hårdt på at holde vores tekniske fejl nede på et rimeligt niveau, så modstanderen ikke får mulighed for at løbe kontra på os. Dette har vi lykkedes fint med, og det skal vi naturligvis gerne fortsætte med mod Bjerringbro.

Lykkes ovenstående ting for os, så er jeg sikker på, at vi har hvad der skal til for at levere en god kamp og presse Bjerringbro i alle 60 minutter. Vi var utrolig glade for den flotte opbakning i hallen, sidst vi spillede hjemme, så vi håber naturligvis, at der vil komme lige så mange tilskuere denne gang og støtte os.

Jeg vil gerne byde velkommen til Bjerringbro, tilskuere, sponsorer og dommere og ønske alle en god kamp.

Cheftræner
Jakob Kruse28/9-2012
(MA)