Søndag, 16 september 2012 19:41

Nederlag til Ringkøbing Håndbold

Fredericia HK's damer i 1. division kæmpede bravt, men det rakte desværre ikke mod et stærkt spillende Ringkøbing-hold.
FHK-pigerne kæmpede bravt, men Ringkøbing Håndbold var for stærke. Joan Barløse FHK-pigerne kæmpede bravt, men Ringkøbing Håndbold var for stærke.

På forhånd var Ringkøbing favorit til dagens kamp mod oprykkerne fra FHK, og Ringkøbing fik også den bedste start på kampen. I løbet af kort tid lyste måltavlen 1-5, og Ringkøbing havde fra start taget teten. FHK havde ellers fået nogenlunde fat i forsvaret fra kampens start, og de fik holdt Ringkøbing-skytterne fra fadet i indledningen, men nogle tekniske fejl i angrebet gjorde, at stadig hang efter. Chancen for at komme med i kampen var til stede, men den blev ikke udnyttet.

FHK var gennem hele første halvleg under pres, og Ringkøbing fortsatte med at styre kampen. FHK kæmpede bravt, men Ringkøbing spillede godt og FHK kom bl.a. bagud 3-9, inden der blev fløjtet til pause, hvor stillingen var 6-14 til udeholdet. FHK havde svært ved at komme gennem det kontante Ringkøbing-forsvar, selvom Nadja Martinsen ellers fik sat fint tempo i FHK-angrebet. Betina Cwiek havde også stået en fin første halvleg i FHK-målet, men bagud med 8 ved pausen var det op ad bakke.

Anden halvleg startede eller fint for FHK, og på kort tid havde Sofie Juul på venstre back banket to bolde i kassen, og Ringkøbing førte nu kun med 6 mål. Desværre for hjemmeholdet blev det også det tætteste de kom på. Ringkøbing strammede grebet om kampen igen og øgede føringen. Anne Sofie Hjort og Janni Gade spillede godt for Ringkøbing, og FHK forsvaret havde svært ved at holde de to. FHK kæmpede videre med alt de havde, men kræfterne løb langsomt op, og kampen sluttede med et nederlag på 18-30 til hjemmeholdet.

Indimellen var der gode takter fra FHK's side og en masse positivt, som holdet kan arbejde videre med til de kommende kampe, men i dag var Ringkøbing for stærk en modstander, og de vandt kampen ganske fortjent.

Næste kamp for FHK-pigerne er søndag d. 23. september på udebane mod et andet af de formodede tophold, Nykøbing Falster HK.16/9-2012
(MA)