Lørdag, 15 september 2012 08:39

1. division damer klar til første hjemmekamp

Efter vores nederlag på 24-16 på udebane til Lyngby i den første kamp, glæder vi os nu til at spille på hjemmebane foran voret eget publikum.
Ninna Rysholt og resten af FHK-truppen er klar til at tage imod Ringkøbing Håndbold på søndag Joan Barløse Ninna Rysholt og resten af FHK-truppen er klar til at tage imod Ringkøbing Håndbold på søndag

Det var en hård kamp i Lyngby, men det bliver nok ikke lettere i morgen, hvor vi skal op imod Ringkøbing, som er blandt oprykningsfavoritterne i denne sæson.

Holdet består af en masse unge spillere, der enten er eller var været på diverse U-landshold. Bl.a. keeper Natasja Clausen, venstre back Anne Sofie Hjort, stregspiller Mia Biltoft, der er lejet fra FC Midtjylland, playmaker Simone Kristiansen og højre back Janne Bandt Andersen er alle spillere, der har optrådt i den rød/hvide trøje, så det er et hold med masser af kvalitet. Derudover er der naturligvis også den tidligere FHK-spiller Laura Ryholl, som man skal holde et godt øje med.

For vores eget vedkommende er der skiftet en del ud siden sidste sæson, og vi kæmper lidt med nogle skader i øjeblikket. Vi kan bl.a. byde velkommen til playmaker Nadja Martinsen og et gensyn med stregspiller Simone Dahl, der er vendt tilbage til FHK efter et ophold i Stjernen i Odense.

Som oprykkere vil vi formentlige være underdogs i mange af kampene i denne sæson, men vi vil kæmpe alt vi har lært og komme med masser af fight, så vi forhåbentlig kan skrabe nok point sammen til at blive i 1. division. Ringkøbing er en hård modstander at lægge ud med på hjemmebane, men med held og dygtighed samt god opbakning fra tilskuerne i hallen, håber vi at kunne drille Ringkøbing og levere en rigtig god kamp.

Jeg vil gerne byde velkommen til Ringkøbing, tilskuere, sponsorer og dommere og ønske alle en god sæsonstart på hjemmebane.

Cheftræner
Jakob Kruse15/9-2012
(MA)