Tirsdag, 11 september 2012 21:43

1. Divison damer tabte første kamp

Lørdag var første kamp for FHKs dame hold i 1. division. Turen gik mod Lyngby, som på forhånd var store favoritter imod det ny oprykkede FHK-hold. Resultat: Lyngby - FHK 24-16 (12-7)
Fra tidligere kamp Joan Barløse Fra tidligere kamp
1. Halvleg
Kampen startede lidt nervøst for FHK, der syntes at have stor respekt for Lyngby. Damerne kommer bagud 6-1. Træner Jakob Kruse vælger at tage en team time-out, og efterfølgende ses der en større fight og forsvarsspillet bliver mere bevægeligt.
Lyngby dækker et godt offensivt forsvar, hvilket gjorde det svært for debutanterne fra FHK at finde vej til målet samtidig med at hjemmeholdets forsvar pressede en lang række fejl frem hos FHK’erne.
Pauseresultatet viser en føring på 12-7 til Lyngby.

2. Halvleg
FHK kommer godt fra start i 2. halvleg, hvor det syntes at være Lyngby, der har svært ved at score sine mål. Med en god fight fra FHK-damerne bliver stillingen midt i 2. halvleg 14-12. Tættere bliver det desværre ikke, da Lyngby viser sin rutine til sidst i kampen, på trods af flere gode redningerne fra målmanden Betina Cwiek, og vinder kampen 24-16.

Næste Kamp
Den gode fight og det bevægende forsvarspil er helt sikkert noget FHK-damerne tager med sig i bagagen til næste hjemmekamp mod Ringkøbning 16. september 2012 kl. 15.00.
På gensyn.


Jakob Kruse
11-09-2012
(tg)