Onsdag, 16 april 2014 12:10

U10 Drenge Vindere af A og C rækken

Før sommerferien startede vi med 8-9 spillere, men her til sidst på sæsonen er vi oppe på 21 spillere! Dette har gjort det muligt for os at samle 2 hold.
U10 Drenge Vindere af A og C rækken Joan Barløse

Hold 1 - A Rækken
Det ene hold startede i A-rækken før jul. Her kom drengene i en svær pulje med hold som Børkop og Nr. Bjært. Drengene kæmpede en brag kamp og endte på en flot 4. plads. Dette gav blod på tanden til vores drenge, der ville fortsætte i A-rækken efter jul. Vi kom i pulje med lokalrivalerne fra Trelde og Vejle, men dette gav drengene endnu mere blod på tanden til at vise, at de er det bedste hold i området. I begge kampe besejrede Fredericia drengene Trelde med henholdsvis 3 og 10 mål. Mod Vejle stod vores drenge også tilbage som sejrsherrer. Vi vandt også begge opgør mod Vejle, så der fik vi slået fast at vi er områdets bedste hold! Drengene sluttede på en flot 1. plads i A-rækken med 4 point ned til nr. 2.

Som afslutning på sæsonen tog vi til et afslutningsstævne i Vamdrup, hvor drengene igen skulle møde Trelde, men også AA-holdet fra Bramdrupdam. Igen blev det til en flot Fredericia sejr mod Trelde. Bramdrupdam kampen kan beskrives som sæsonens bedste kamp!

Drengene spillede alle sammen en utrolig flot kamp og endte med en sejr på 8-9 mål!

Hold 2 - C Rækken
Det andet hold startede før jul i C-rækken. Drengene spillede her nogen meget flotte kampe og leverede imponerende resultater. Herunder var der en kamp hvor drengene vandt med hele 15-5 over lokalrivalerne fra Taulov-Skærbæk. Vores drenge var også kommet i pulje med Søndermarken. Drengene kæmpede to brage kampe, men de måtte desværre gå fra begge kampe som tabere. Efter jul meldte vi igen drengene til i C-rækken, da der stadig var en del nye på holdet. Drengene fik dog hurtigt vist at den beslutning var forkert! Drengene spillede fantastisk håndbold og gik i gennem C-rækken ubesejrede. Drengene viste en kæmpe udvikling gennem sæsonen og resultaterne efter jul siger det hele!

Dette hold gjorde ligesom A-holdet og tog til et afslutningsstævne i Vamdrup. Her startede drengene ud med at spille endnu en forrygende kamp, der endte med en 10 måls sejr. I den anden kamp mødte vores drenge et skarpt hold fra Kolding KFUM. Drengene spillede sæsonens bedste kamp og endte med at spille uafgjort med det skarpe hold fra Kolding.

Afslutningsstævne
Som afslutningsstævne tager vi, ligesom resten af klubben, til Skive. Her har vi samlet spillere til et blandet hold med spillere fra både A og C-holdet.
Vi vil gerne sige tak for en fantastisk sæson til vores spillere!
I har vist en kæmpe udvikling og vi ser frem til at følge jeres videre udvikling! Der skal også lyde en tak til de trofaste forældre, der har sørget for kørsel, tøjvask og et kæmpe engagement!


Sportslige hilsner
Lars Knudsen, Rune Lindvig, Pia Schjødt og Matthias Runge