Søndag, 05 januar 2014 21:55

U14 Pige gik hele vejen til Julecup i Vamdrup

Guldmedalje til Vamdrup Julecup.
Sejrssang og glæde efter 1. pladsen til Vamdrup Cup Privatfoto Sejrssang og glæde efter 1. pladsen til Vamdrup Cup

Lørdag den 28-12 var U14 Pige til jule stævne i Vamdrup.

Det var med højt humør og drømme om endnu en guldmedalje at de drog til julestævne for fjerde år i streg. Pigerne havde lagt et stort pres på deres egne skuldre da de på forhånd havde meldt ud at de sidste 3 års guldmedalje skulle forsvares.

Deres første kamp var mod hjemmeholdet Vamdrup og efter en lidt nervøs start og måske også stadig lidt morgentræthed fik pigerne efterhånden sat lidt tempo i kampen og kørt Vamdrup trætte. Sejren på 6 overskydende mål var ikke for lille.

Så var de igang og de værste nerver var forsvundet.

Næste kamp var mod Børkop - en af vores modstandere fra A rækken. Her viste pigerne ingen nåde, de vandt en kæmpe sejr på 17-6, som resultatet viser var pigerne meget overlegne og fik også mange lette mål på kontra godt sat igang at vores keeper Karoline som med meget præcise udkast gang på gang smed bolde i hænderne på vores to hurtigløbere, Roed og Isaksen som ikke svigtede os - men sikkert omsatte chancerne til mål.

Efter 2 kampe og to sejre var der nu lagt op til en pulje finale mod SUS fra Fyn, som også havde vundet deres to første kampe.
Pigerne kunne straks mærke at det var en kamp man skulle kæmpe meget mere i. Igennem hele første halvleg var de konstant bagud og havde store problemer i deres angrebs spil, heldigvis holdt FHK keeperen pigerne inde i kampen - bagud med 1 mål ved halvej er jo ikke slemt.

Efterhånden som anden halvleg skred frem fik blev modstandere trætte og på en stærk slutspurt fik trak FHK pigerne en et måls sejr i land.

Så var det finale tid mod et rigtig godt Ikast hold som også ligger nr 1 i deres A række.
"Selv om vi havde en stor trup med 13 spillere, var trætheden også ved at indfinde sig" udtalte FHK træneren.

Så efter en god gang opvarmning var alle klar. FHKs start sekser fik besked på at få gang i angrebsspillet og få spillet kontra for at få de nemme mål. Det var dog ikke lige det som skete og inden længe var vi bagud med 4-1 og så meget tunge ud, vores angrebs spil var ikke eksisterende og vi fik slet ikke gang i kontraerne, vi fik da lige listet et mål ind til 4-2 lige før pausen - hvilket gav en del moral til holdet.

vamdrup cup fhk

Fra 2 halvleg start kunne man se at moralen var tilbage på holdet og i et sandt arbejds raseri i forsvaret samt fantastisk spil i målet af både Karoline og Jehona gjorde at vi holdt Ikast nede på at score to mål i hele 2 halvleg. Og da vi så med et minut igen får udlignet er det bare vild optur og gejsten lyser ud af pigerne, i det øjeblik stod det klart for os i træner teamet at guld medaljen var hjemme for intet i hele Vamdrup kunne fravriste vores piger den tro på sejr som de nu havde fået opbygget, og i de 2 gange 3 minutters forlænget spilletid fik vi scoret yderlige to mål mens vi holdt Ikast helt fra at score da vi stod helt ufatteligt stærkt i forsvaret og stadig havde en godt spillende Jehona i målet. Så efter sejr efter forlænget spilletid kunne pigerne bryde ud i vild jubel over den fjerde guldmedalje på stribe i Vamdrup cup, så tillykke til pigerne med det flotte resultat, vi regner med mere af samme skuffe fremover.

Karsten Bording og Kent Hansen samt holdleder Hanne Mayhoff