Mandag, 23 september 2013 08:20

U10-pigerne har været i Århus og Nørre Aaby

Kamp til stregen!

U10-pigerne har i weekenden den 13. til 14. september været i Århus til Tivoli Cup, desværre kunne ikke alle komme med til Århus, så nogen tog til Nørre Aaby for at spille træningskamp, resultatet 7-7 siger ikke meget om kampen, da pigerne med en nervøs start kom bagud 4-0. Heldigvis kunne pigerne skabe en tro på sig selv, og med hårdt arbejde kom de ind i kampen og fik tilsidst udlignet.

I Århus mødte pigerne HEI og de var gode! Vi tabte 17-7, og resultatet afspejler en klar forskel imellem de to hold, så mødte vi Herning og her var det vores tur til at vinde stort 17-7. Om søndagen mødte vi AGF, som vi desværre tabte 9-8 til efter en super god kamp med masser af gode dueller. Det efterlod FHK U10 til at spille om 3./4. pladsen, og her viste mandskabet klasse, og selvom alle var trætte fik pigerne arbejdet sig til en sejr på 12-8.

Trænertemaet er rigtig stolte af alle pigerne og mener, at vi kun har set toppen af isbjerget, da der er rigtig mange virkelig dygtige spillere hos U10-pigerne.

Med venlig hilsen
Trænerteamet