Torsdag, 04 april 2013 17:54

U14 Pige - status for sæsonen 2012/13

U14 Pige har i denne sæson været igennem en større forvandling. Dette kuld af piger har en masse talent og kan nå rigtig langt - allesammen.
Arkivfoto Joan Barløse Arkivfoto

U14 pige hold 1. var et nyt sammensat hold bestående af spillere fra Erritsø og lokale spillere, der skulle lære at spille sammen på meget meget kort tid. Pigerne var i en meget svær gruppe før jul deri blandt Horsens, Rødekro og Skanderborg, der blev kæmpet og fightet i hver eneste kamp og pigerne lærte hinanden bedre at kende, som også tydeligt kunne ses på spillet der blev bredt mere ud så alle begyndte at tage ansvar.

Vi sluttede på en flot 4. Plads før jul – men dog det eneste hold der slog Horsens som kun har tabt 2 kampe på en hel sæson.

Efter jul blev vi igen parret med Skanderborg der denne gang skulle få kamp til stregen og puljen først blev afgjort i sidste spillerunde, hvor Skanderborg nappede 1. Pladsen.
Fhk pigerne blev efterhånden rigtig godt spillende og fejede alle andre modstandere væk, med hårdt arbejde i træningslokalet og det sociale gode fællesskab som var kendetegnet på dette hold.

Pigerne sluttede på en flot 2. Plads med 8/10 sejre efter jul kun overgået af Skanderborg med 9/10 sejre. Pigerne har udviklet deres håndboldspil flere niveauer og er nu begyndt at spille utrolig flot og god håndbold, samt er de ekstremt gode til at hjælpe hinanden i de hårde tider.

Til påskecuppen viste vi at man måske godt kunne have begået sig i den bedste række og ikke ”kun ” i 2. Div. I semifinalen bankede vi Skive der også lå i toppen af den anden 2.div pulje og som var kendt som et stærkt hold. I finalen skulle man op imod Kristrup som blev nr. 3 i den bedste række efter jul, her fik pigerne kamp til stregen og viste utrolig god vilje og fighter indstilling til tingene og de fik kæmpet sig tilbage i en spændende finale, dog blev det desværre til et nederlag – men et utrolig flot stævne af pigerne.

Dette kuld af piger har en masse talent og kan nå rigtig langt, hvis indstillingen bevares og lysten til håndbold stadig fanger dem senere i deres liv.

Vi ønsker alle held og lykke i fremtiden.

Med sportslige hilsner Martin Lellek og John Asmussen.