Tirsdag, 02 april 2013 20:01

U14-drenge har haft en flot sæson

FHK's U14-drenge blev nr. 2 i turneringen foran Trelde og sluttede af med en semifinale i Hancock Cup.

U14 drengene har denne sæson spillet mange gode kampe fyldt med fight, vilje og holdånd. Foto: Joan Barløse U14 drengene har denne sæson spillet mange gode kampe fyldt med fight, vilje og holdånd.

Fredericia HK's U14 drenge har spillet mange gode kampe fyldt med fight, vilje og holdånd. Turneringen bød på mange fede udfordringer og oplevelser for de unge Fredericiadrenge. Holdet var primært sammensat af førsteårs spillere. Fredericia HK's U14-drenge sluttede på en flot 2. plads i 2. division foran lokalrivalerne fra Trelde. Divisionens vinder blev Møgeltønder, som gik ubesejrede igennem turneringen. Fredericia HK's U14 drenge spillede 2 tætte kampe mod Møgeltønder, som blev afgjort i de sidste minutter af kampene. I alt blev det til 7 sejre i 10 kampe.

I sidste weekend deltog holdet i den traditionsrige Hancock Cup i Skive, som samler nogle af de bedste hold, i Påsken, for at hylde håndbolden. I hele stævnet deltog mere end 176 hold fra U10-U16-rækkerne. Fredericia HK's U14-drenge nåede hele vejen til semifinalen, men tabte desværre til Skive, som senere vandt Cuppen.

Undervejs i turneringen og Cuppen var der mange gode momenter i spillet, så det er absolut et hold, som bliver spændende at følge fremover. Fredericia HK's U14 drenge har udviklet et stort potentiale, som det bliver spændende at arbejde videre med.

 

/ Træner Thomas Larsen