Mandag, 04 marts 2013 10:22

U12 Pige vandt A-rækken

U12 Pige vandt i weekenden A-rækken. Utroligt stort arbejde i træningslokalerne har båret frugt.
U12 Pige vandt A-rækken Privatfoto

Weekenden bød på 2 kampe. De meget dygtige lokalrivaler fra Erritsø og Nr. Bjært. Kampene skulle vindes for at sikre sig førstepladsen og vinder af A-rækken.


FHK vs. Erritsø
Trods en nervøs start fra begge hold kom Erritsø bedst fra start men FHK pigerne kom hurtig med svar og kunne gå til pause med en føring.

I anden halvleg kom Erritsø igen med højt tempo og gode finter og med 5 brændte straffe formår vi ikke at lukke kampen! Heldigvis kunne flere super redninger gøre at vi ikke mistede føringen og det var da også i de sidste sekund at Erritsø med et hopskud fra venstre back kunne udligne til slutstillingen 5-5. 

FHK vs. Nr. Bjært Strandhuse IF
Kampen imod nr. Bjert fik vi brugt vores store bredte og fik set flere fremragende gennembrud og afslutninger, i både første og anden halvleg lå vi foran med to til tre mål. kampen endte 16-12 til FHK pigerne 

Efter uafgjort imod Erritsø og en sejr over Nr. Bjært Strandhuse IF kunne pigerne gå i omklædningsrummet, hvor der var sørget for pølsehorn, kage og sodavand og ikke mindst kunne pigerne sprøjte hinanden til med champagne og fejre udbyttet af det hårde arbejde i træningen.

//Allan Windeballe
(tg)