Mandag, 04 marts 2013 07:31

U10 Drenge 2 - vandt rækken efter en pragtsæson

U10 drengenes 2. hold - som spiller i C-rækken - skulle i dag spille turneringens sidste kampe i DGI Huset i Vejle.
U10 Drenge 2 - vandt rækken efter en pragtsæson Privatfoto

FHK U10 Drenge 2 - Børkop HK2  (9-6)
Drengene var meget spændte og nervøse fra starten i dagens første kamp.
Kampen mod Børkop HK2 var en 'puljefinale'. Vi skulle vinde med 2 mål over Børkop for at blive puljevindere.
Børkop HK2 kom bedst fra start og fik hurtigt en føring på 2 mål.
Vores drenge skulle lige finde ud af at styre forsvaret og få opdækningen helt på plads. Men da det først lykkedes og drengene fik det første mål, så var de ikke til at stoppe.
Selv om Børkop HK2 flere gange fik kontakt så bevarede drengene viljen og kampgejsten og det lykkedes at få en føring på 5 mål.
Ved startfløjt til 2.halvleg havde drengene fået styr på nerverne og de spillede flot håndbold. Der var mange gode afleveringer,finter, driblinger og flot forsvarsspil.
Alle drengene leverede et fantastisk stykke arbejde for at få den vigtige sejr i hus, men kampens helt store profil var playmaker Thomas Hvalkof der lavede ikke mindre end 8 kasser! Også reservemålmanden Mathias Dahl Thomsen havde en del flotte redninger som var med til at sikre sejren.

FHK U10 Drenge 2 - Bredsten IF2 (9-6)
I kampen mod Bredsten IF2 var glæden over at have vundet puljespillet så stor at drengene havde svært ved at holde fokus. Da vi mødte Bredsten IF2 tidligere på sæsonen vandt vi 16-1.
Bredsten IF2 fik kortvarigt en føring på 5-4. Men så fik vi lukket dem af i forsvaret og fandt også vores koncentration igen.
Sejren var aldrig i fare, men det blev langt fra til den nemme storsejr drengene fik ved sidste møde.

Hold C har kæmpet flot i sæsonen 2012/13 og de har virkelig fortjent at vinde puljen. De har knoklet på i alle kampe selvom trætheden lyste ud af dem.

De er simpelhen SÅ seje!
Vi er MEGET stolte over drengenes indsats udtaler trænerne Matthias Runge og Steffanie Rasmussen.

Desværre er kredsmesterskaberne for C-spil i U10 rækken afskaffet. Men drengene deltager i stedet for i et afslutningsstævne den 17. marts i Arena Syd Vamdrup, som er arrangeret af JHF kreds 8 for de hold der har spillet i C-rækken efter jul.
Og til det stævne får drengene en velfortjent medalje!

/Dorthe R., holdleder
(tg)