Torsdag, 07 februar 2013 22:10

U14 Pige overtog førstepladsen

Onsdag d. 6. Februar skulle slaget om 1. pladsen spilles. Slaget stod i thansen.dk Arena imod Skanderborg.

Arkivfoto Joan Barløse Arkivfoto
FHK vs. Skanderborg
1. halvleg
U14 Pige kommer rigtig godt fra start og viser virkelig at de er klar fra start, det resulterer også i at der står 6-2 efter 10-15 min. Katrine Østermark får sat spillet rigtig godt op, og får sat Ida Jordal i centrum der er ustyrlig og scorer mål efter behov. Efter det skruede Skanderborg op for volumen, hvilket gjorde at der stod 10-10 ved halvleg.

2. halvleg.
Det var den mest nervepirrende halvleg pigerne har været spillet i år. De to hold fulgtes rigtig godt ad og skiftes til at være foran med max 1-2 mål. Josefine, FHKs keeper, begynder stille og rolig at stå på det høje niveau man ved hun kan og det gav forsvarsspillet et ekstra boost anledt af Malene der styrede sine tropper med hård hånd.
I angrebet var Ida Jordal i hopla - hun fortsatte storspillet fra første halvleg - og Skanderborg kunne slet ikke styre hende. Da der var 1 minut igen var stillingen 20-20 og Skanderborg fik tildelt straffekast, de havde scoret på 2/2 tidigere i kampen, men FHK keeper Josefine rev en sindssyg vigtig redning op og nuppede straffekastet – fantastisk redning. Holdet vidste godt hvad der nu skulle ske, de skulle ind og trække en 3-meter og sætte storspillende Ida op til langskud - men gøre det så snedigt at der max måtte være få sekunder tilbage af kampen.
FHK presser på at får frikastet. Alle stiller sig klar i muren og Ida gør sig klar et par meter længere ude. Dommeren fløjter, 6 sekunder igen, Ida modtager bolden springer op og HAMRER den ind bag en sagesløs Skanderborg målmand.

KAMPEN ER VUNDET!!!! - en kæmpe forløsning for spillerne og hele trænerstaben.

Slutstilling på 21-20.

En suvrræn god holdindsats da alle spiller har en vigtig rolle i sejreren og kæmpede for holdet. Vi siger tak til dem der blev og så kampen.

Martin Lellek
(tg)