Mandag, 04 februar 2013 09:34

U10 Piger klar til Kreds Cup finalen

U10 pigerne spillede i går Kreds Cup semifinale mod Vojens og nu klar til Finale.
U10 Piger klar til Kreds Cup finalen Joan Barløse

Pigerne har kæmpet hårdt for at nå til semifinalen i Kreds cuppen og kan med sejren glæde sig til finalen imod Team Haderslev som har Hele 2 hold i AA rækken.

Normalt er det Per Holm som er styrmand for pigerne og normalt er det Stine og Mathilde der står for træningen men noget var anderledes! Også træningen optil har været anderledes! Pludselig er holdet begyndt at arbejde med overgange fra Back og playmaker og det virker rigtig godt. 

FHK vs. Vojens - Semifinale Kreds Cup
Allerede fra første fløjt var pigerne klar, alle var fokuseret og koncentreret og med lidt nervøsitet i kroppen brændte pigerne et par chancer men scorede alligvel 2 mål. Stillingen var 2-2!
Nerverne kom på plads! Da pigerne havde fået styr på nerver og nervøsitet kom det flotte spil frem! Med en finte stærke Verona og Anna Holm og lyn hurtige overgange fra Freja og Anna H blev Vojens forsvaret åbnet. (Det er dog lidt svært når man er U10 at se og reagere på det men vi øver det og flere gange lykkedes det)

2 halvleg
Pigerne fik ros i pausen og flere fik mod til at byde ind, både Anne og Nora fik lavet nogle super gennembrud på fløjene hvor der nu var masser af plads. Forsvaret holdte fast i at arbejde i mellemleje og i trekanter således at boldholder konstant var under pres og det gav bonus! 2 kontra mål og mange skridt kendelser og nogle dobbeltdriblinger gav det super flotte forsvarsspil af sig! I målet stod Elisa en brænd god 2 halvleg! Flere bolde bliver grebet ud og hurtig igangsætning gav en meget velspillet 2. bølge i kontraspillet. 

Slutresultat 4-9 Til FHK pigerne!

Donjetta var på ferie derfor skal der lyde en stor tak til Emma som havde lyst, tid og mulighed for at hjælpe.
Udover det vil jeg rigtig gerne sige tak til Stine, Mathilde, Per & Forældre for at måtte låne Pigerne!

Venlig Hilsen

Allan Windeballe
(tg)