Mandag, 04 februar 2013 09:13

Hårdt program for U14 Pige - 3 kampe 1 uge

3 kampe på 1 uge - 2 i turneringen og 1 i pokalen.
Hårdt program for U14 Pige - 3 kampe 1 uge Joan Barløse

Skanderborg vs. FHK
Mandag d. 21 skulle U14 Pige spille ude imod Haderslev, som man også var i pulje med før jul.
Det var lidt af en prøve da de to hold begge gerne vil følge med favoritterne fra Skanderborg, så 2 point var nødvendig for de to hold.


1, halvleg
Vi startede ud i 3-2-1 forsvar og spillede 80% de første 15 min af kampen og resulterede i at kampen var lige på dette tidspunkt. Efter det gik vi tilbage i 6:0 forsvar hvor Josefine begyndte for alvor at melde sig ind i kampen sammen med en stor spillede Katrine Østermark i angrebet. Pause stilling på + 4 mål. 

2. halvleg
I anden halvleg fortsatte vi vores 6:0 forsvarsspil Malene som styrmanden inde i forsvaret fik lukket hullerne og vi fik løbet en masse gode kontra og øgede derfor stille og rolig. Pigerne spillede med rigtig stor disciplin i forsvaret og hjalp Josefine inde på målet, der dog også stod rigtig godt.

I 2. Halvleg øgede pigerne deres koncentration til 100% og det betød at vi vandt kampen med 16-27 – rigtig flot kamp af samtlige spillere. 


 
FHK vs. Rødekro - Pokalen
Onsdag d. 23 stod den på kreds cup kamp imod Rødekro fra den bedste række i u14, og som vi inden opgøret havde tabt til 2/2 gange. 

1. halvleg
Pigerne kom ud til kampen med en sindssyg stor gejst og vilje til at vinde denne kamp, og de viste fra start af at de ville det her 8-2 efter 15 min. Forsvarsspillet var i top top klasse og Josefine var landsholds niveau inde på målet. Katrine og Julie Lindtofte var begge på højt niveau da de scorede mål og lavede gode assists til resten af holdet – og vi kan gå fortjent til pause med en føring på 11-7. 

I pausen snakkede vi om at vi skulle fortsætte med de ting der lykkes og holde vores gejst og viljen til at vinde. 

2. halvleg
Rødekro havde formentlig fået en stor skideballe i pausen, for de kom ud til kampen med en helt anden indstilling og det blev lige pludselig til en rigtig god fighter kamp. Fhk pigerne kæmpede det bedste de havde lært, og forsvarsspillet var stadig i top klasse, men der manglede lige lidt held oppe i angrebet og det resulterede desværre i at Rødekro vandt kampen 16-17.

En rigtig flot kamp af Fredericia pigerne der viste hvad de var i stand til og vi vil tage denne indstilling med os videre fremover i sæsonen.


FHK vs. Ribe
Søndag d. 27.1.2013 - 3 kamp på 1 uge kunne godt mærkes på de unge piger, der skulle tage imod bundproppen fra Ribe der havde tabt de første 3 kampe ud af 3 mulige.

1. halvleg
I første halvleg får pigerne ikke snakket sammen i forsvaret og gjorde det svært for sig selv, og Ribe var gode til at udnytte vores fejl. Vi kom let til mål når vi angreb i høj fart og var målfarlige. Julie Lindtofte og Caroline Svarre spiller en rigtig fin 1. Halvleg med mange gode detaljer.

Pause stilling på 12-8.

2. halvleg
FHK kommer slet ikke igang efter pausen og Ribe bliver lukket ind i kampen igen. 12-12, og der er nu en spændende kamp i møde. Vi får lidt mere styr på vores forsvarsspil og Josefine står igen igen igen en fantastisk kamp og har virkelig hævet sit niveau og var en af nøglerne i denne kamp.

Katrine Østermark får sat styr på angrebet og Ida Skytte udnytter sine muligheder og scorer rigtig mange gode hold mål, hvor hele holdet har gjort deres inden Ida kunne nette og lukke og slukke kampen med en sejr på 19-17. 

2 meget meget vigtige point i kampen om at komme videre til jyske mesterskaber, hvor vi lige nu kæmper imod Skanderborg der ligesom os har 8 point efter 4 kampe.

 


Næste kamp
Kampen imod Skanderborg spiller onsdag d. 6 februar kl. 20.00 kom og hjælp pigerne på vej til 1. Pladsen i puljen.

Martin Lellek
(tg)