Onsdag, 30 januar 2013 20:01

U12 pigerne rykker op på førstepladsen

U-12 pige 1 rykkede i weekenden op på en førsteplads i puljen. Det skete med sejre over henholdsvis Erritsø og Bramdrupdam.
Arkiv foto Joan Barløse Arkiv foto

FHK vs. Erritsø
I den første kamp mødte vi Erritsø. Vi vidste, allerede inden kampen, at det ville blive en svær kamp pga. Erritsøs fysiske overlegenhed.

Men det lod pigerne sig ikke skræmme af.
Pigerne havde sat sig rigtig godt op til kampen og vi var klar fra første fløjt. Det er da også os, der tog styringen med det samme. Vores hurtige presspil var for meget for Erritsøs lidt tungere spillere og vi fik spillet os til mange chancer. I den anden ende stod vores 5-1 forsvar rigtig godt og der blev lukket godt sammen. Især vores fremskudte mand, Christina, gjorde det rigtig godt og havde godt fat i Erritsø-pigerne.

Vores keeper, Edona, stod en brandkamp og havde stor indflydelse på kampen.

Vi førte kampen fra A-Z, men der kom dog lidt spænding, da Erritsø reducerede til 10-9 med få minutter tilbage. Pigerne holdt dog flot hovedet koldt og får tilkæmpet sig et straffekast. Det udnyttede Rina, der blev kampens topscorer med 6 mål (3 på straffe). Kampen endte 11-9 efter fremragende spil og fight fra vores side.

Kampens profiler: Edona, Rina og Christina.

FHK vs. Bramdrupdam
I anden kamp mødte vi Bramdrupdam. Vi havde mødt dem flere gange før, så vi var godt forberedte.

Vi tog igen styringen fra kampens start. Det var en kamp hvor alle spillere fik sat et aftryk på kampen. Både offensivt og defensivt. Vores 5-1 forsvar stod igen flot, dog med nogle enkelte fejl. I angrebet spillede vi igen rigtig godt.

Bramdrupdam valgte i halvlegen at gå op i et 3-3 forsvar, som virkelig var guf for vores hurtige gennembrudsstærke spillere. Især Camilla udnyttede det offensive forsvar og blev topscorer med 6 mål. De andre scoringer blev ligeligt fordelt mellem de andre spillere, hvilket fremhæver vores gode holdspil i den kamp. Kampen ender med en komfortabel sejr på 12-7 til os.

Kampens profiler: Camilla og Thea.

(tg)