Onsdag, 19 december 2012 12:07

U6 og U8 til fælles juleafslutning

U6 og U8 havde juleafslutning på gymnasiet d. 18.2.2012. Mindst 100 børn og forældre var mødt op til julehygge-træning.

Som afslutning på året havde U6 og U8 trænerne indgået et samarbejde og lavet et arrangement på Gymnasiet, hvor julemanden ville kigge forbi og uddele godteposer til de forventningsfulde børn. Arrangementet var kulminationen på et fantastisk første halvår, hvor medlemstallet - både for U6 og U8, er eksploderet. Vi kan nu samle omkring 70 børn, hvis alle møder op samtidig.

Til selve juleafslutningen var der ikke planlagt almindelig træning. Der var lagt op til en masse forskellige aktiviteter. Trampolin, basket, hoppemadras, store medicinbolde og en masse andet var på plakaten. Ungerne hyggede sig og ventede spændt på at julemanden ville komme ind i hallen. Nogen syntes endda at de havde set ham på parkeringspladsen.

Dog var der en del fra U8 som mente at ham Julemanden bare var for sjov og ikke ham den rigtige - nogen snakkede også om at han slet ikke fandtes. Alligevel skeptikerne nogen af de første til at stå i kø da han ankom til Gymnasiet.

Forældre, børn og søskende havde alle en god dag.

God Jul og Godt nytår

Kenneth, Viktoria, Bo, Thomas, Ida, og Sofia - takker af for en rigtig god halvsæson og glæder os til at se Jer alle i det nye år. 

Desuden en ekstra stor tak til Børneformanden, Arne Hansen, og 1. Div. dame træner, Jakob Kruse, for gode indslag på dagen.

Se billederne fra Juleafslutningen: HER