Lørdag, 01 december 2012 20:41

U10 Drenge C - viste klassespil

FHKs U10 Drenge tabte stort i første kamp, men kom flot igen i kamp nr. 2 idag, hvor de vandt
U10 Drenge C - viste klassespil Joan Barløse

FHK U10 drenge hold C er et hold bestående af primært nye håndboldspillere. Drengene er ved at lære håndboldspillet at kende og de kæmper bravt hver gang de spiller kamp. 

FHK90-Jelling FS,
spillet den 1.december 2012 i Vindinghallen

Holdet havde tidligere mødt Jelling FS og lidt et stort nederlag mod dem. Dagens kamp mod Jelling FS handlede mest om at øve godt forsvarsspil.

Og det lykkedes! Resultatet blev godt nok et nederlag på 2-14, men alligevel var kampen en succes. Holdet vidste et fint forsvarsspil men Jelling FS var bare en stærkere modstander. De har en rigtig dygtig målmand og deres spillere er fysik overlegne i forhold til FHK U10 hold C!

Marcus Frantsen havde mange gode afslutninger, desværre var Jelling FSs målmand bare en mur! Men det lykkedes dog for Marcus at få scoret ét mål. Det lykkedes også Anton Risberg at score FHKs andet mål. Anton, som i en periode også var målmand havde en flot redning. FHKs målmand Viktor Lindgreen måtte udgå fra kampen kort før slutfløjt, efter et skud lige i ansigtet. Viktor var i høj grad med til at minimere nederlaget med hele 7 flotte redninger.

Thomas Hvalkof, Thomas Vier Sørensen, Benjamin Abrahamsen og Jonathan Jensen var rigtig gode i forsvaret og leverede et godt samarbejde, ligesom de i angreb flere gange forsøgte med indspil til stregen, dog uden at det lykkedes at få mål. Drengene håndterede nederlaget flot og var tilfredse med deres gode sammenspil.

 
FHK90-Søndermarken Vejle Håndbold,
spillet den 1. december 2012 i Vindinghallen.

FHK Drengene havde en rigtig god kamp mod Søndermarken Vejle Håndbold og kampen endte med en flot sejr til drengene på 5-1.
Kampens helt store profil var målmand Viktor Lindgreen der havde ikke mindre en 20 redninger! fuldstændigt uhørt.... FLOT Victor!

Jonathan Jensen, Anton Risberg, Thomas Vier Sørensen og Marcus Frantsen kom på måltavlen ved hjælp af playmaker Thomas Hvalkof. Benjamin Abrahamsen var en af de stærkeste spillere i forsvaret og formåede at forhindre Søndermarken Vejle Håndbold i at komme til afslutning flere gange.

Holdet var gode til at lave indløb og indspil. Der var også gode finter!

"Med den kampgejst Hold C har vist i dag, så skal de nok klare sig godt i C-spil efter jul" udtaler holdlederne Dorthe Runge & Pia Schjødt.
u10d-2
Set fra højre stående: Thomas Vier Sørensen, Benjamin Abrahamsen, Viktor Lindgreen og Jonathan Jensen,
Siddende fra højre: Marcus Frantsen og Thomas Hvalkof
Liggende: Anton Risberg
Privatfoto


(tg)